Hjem > Scan > Scanning med knappen Scan på Brother-maskinen > Skift scanningsknapindstillinger fra Brother iPrint&Scan (Mac)

Skift scanningsknapindstillinger fra Brother iPrint&Scan (Mac)

1. Gå til menubjælken Finder, klik på >Programmer, og dobbeltklik derefter på iPrint&Scan-ikonet.
    Brother iPrint&Scan-skærmbilledet vises.
  2. Hvis din Brother-maskine ikke er valgt, skal du klikke på knappen Vælg din maskine og derefter følge vejledningen på skærmen for at vælge din Brother-maskine.
  3. Klik på knappen Maskinens scanningsindstillinger, og følg derefter vejledningen på skærmen for at ændre indstillingerne for scanning.