Hjem > Fax > Modtagelse af en faxmeddelelse > Fjernhentning af fax > Fjernbetjent videresendelse af faxer

Fjernbetjent videresendelse af faxer

Relaterede modeller:MFC‑J890DW / MFC‑J895DW
Kald op til din Brother-maskine fra en telefon eller faxmaskine med trykknaptelefon, og få dine indgående faxer sendt til en anden maskine.
  • Du skal slå Faxlager eller Eksempelfax til, før du bruger denne funktion.
  1. Kald op til dit faxnummer.
  2. Når maskinen svarer, skal du indtaste din fjernadgangskode (tre cifre efterfulgt af *). Hvis du hører ét langt bip, har du meddelelser.
  3. Tryk på 9 6 2, når du hører to korte bip.
  4. Vent på det lange bip, og brug derefter opkaldstastaturet til indtaste faxnummeret (op til 20 cifre) på den eksterne faxmaskine, du ønsker skal modtage dine faxmeddelelser, efterfulgt af # #.
    image

Du kan ikke bruge * og # som opkaldsnumre, men du kan trykke på # for at indsætte en pause i faxnummeret.

5. Læg på, når du har hørt et langt bip. Brother-maskinen sender alle indgående faxmeddelelser til det faxnummer, du har indtastet. Den anden faxmaskine udskriver derefter dine faxmeddelelser.