Hjem > Fax > Send en faxmeddelelse > Send en fax ved afslutningen af en samtale

Send en fax ved afslutningen af en samtale

Relaterede modeller:MFC‑J491DW / MFC‑J497DW / MFC‑J890DW / MFC‑J895DW
Ved afslutningen af en samtale kan du sende en fax til den anden part, før I begge lægger på.

MFC-J491DW/MFC-J497DW

1. Anmod den anden part om at vente på faxtoner (bip) og trykke på Start-knappen, før vedkommende lægger røret på.
  2. Ilæg dokumentet.
  3. Tryk på Mono Start eller Colour Start.
    • Hvis du bruger scannerglaspladen, skal du trykke på image for at sende en faxmeddelelse.
  4. Læg telefonrøret tilbage på den eksterne telefon.

MFC-J890DW/MFC-J895DW

1. Anmod den anden part om at vente på faxtoner (bip) og trykke på Start-knappen, før vedkommende lægger røret på.
  2. Ilæg dokumentet.
  3. Tryk på image for at få vist knappen [Faxstart].
  4. Tryk på [Faxstart].
    • Tryk på [Send] hvis du anvender scannerglaspladen.
  5. Læg telefonrøret tilbage på den eksterne telefon.