Skift eller slet genveje

Relaterede modeller:DCP‑J772DW / DCP‑J774DW / MFC‑J890DW / MFC‑J895DW
Du kan ændre indstillingerne for en genvej.

Du kan ikke ændre en Web Connect- eller Apps-genvej. Hvis du vil ændre dem, skal du slette den og derefter tilføje en ny genvej.

1. Tryk på image [Genveje].
  2. Tryk på image eller image for at få vist den genvej, du vil ændre.
  3. Tryk og hold på den genvej, du vil ændre.
  4. Tryk på [Rediger].
    image

Tryk på [Slet] for at slette genvejen. Tryk på [omdøb], og følg menuerne på displayet for at redigere navnet på genvejen.

5. Ændring af indstillingerne for den valgte genvej.
  6. Tryk på [Gem som genvej], når du er færdig med at ændre indstillingerne.
  7. Tryk på [OK] for at bekræfte.
    image
    Når du ændrer fax- eller scanningsgenveje, bliver du spurgt, om du vil gøre dette til en enkelttastgenvej. Følg vejledningen på displayet.