Slet en rundsendergruppe

Relaterede modeller:MFC‑J491DW / MFC‑J497DW / MFC‑J890DW / MFC‑J895DW

MFC-J491DW/MFC-J497DW

1. Tryk på image (adressebog).
  2. Tryk på image eller image for at vælge [Slet]. Tryk på OK.
  3. Gør følgende:
    1. Tryk på image eller image for at vælge den gruppe, du vil slette.
    2. Tryk på image eller image for at markere afkrydsningsfeltet mærket med gruppenavnet. Tryk på OK..
  4. Tryk på Stop/Exit.

MFC-J890DW/MFC-J895DW

1. Tryk på image [Fax]>[Adressebog]>[Rediger]>[Slet].
  2. Tryk på image eller image for at få vist den gruppe, du vil slette, og tryk derefter på den.
  3. Tryk på [OK].
  4. Tryk på image.