Hjem > Scan > Scanning fra din computer (Windows) > Scanning med ControlCenter4 Avanceret tilstand (Windows) > Scanning til en vedhæftet fil i en e-mail med ControlCenter4 Avanceret tilstand (Windows)

Scanning til en vedhæftet fil i en e-mail med ControlCenter4 Avanceret tilstand (Windows)

Send et scannet dokument vedhæftet en e-mail.
image
  • Markér Avanceret tilstand som tilstandsindstilling for ControlCenter4.
  • Funktionen Scan til e-mail understøtter ikke webmail-tjenester.

Sørg for at e-mail-programmet, som du vil scanne til, understøtter "Mail-til" og at programmet står på denne standardindstillingen i dit operativsystem.

For at scanne til e-mail med maskinens scan-knap, skal du vælge en af følgende programmer i Brother iPrint & Scan:

• Windows: Microsoft Outlook
    • Mac: Apple Mail

Ved andre programmer og webmailtjenester skal du bruge funktionen scan til billede eller scan til fil for at scanne et dokument og derefter vedhæfte den scannede fil til en e-mailmeddelelse.

image
    Printeren scanner til din standard e-mailklient.
  1. Ilæg dokumentet.
  2. Klik på ikonet image (ControlCenter4) på proceslinjen, og klik derefter på Åbn.
  3. Klik på fanen Scanning.
    image
  4. Klik på knappen E-mail.
    Dialogboksen Scanningsindstillinger vises.
    image
  5. Du kan ændre scanningsindstillinger, f.eks. filformat, filnavn, destinationsmappe, opløsning og farve, hvis du har brug for det.
    image
    • Filnavnet ændres ved at klikke på Ændr.
    • Klik på mappeikonet for at ændre Destinationsmappe.
    • For at se en forhåndsvisning og konfigurere det scannede billede, skal du markere afkrydsningsfeltet Forscanning.
  6. Klik på Scanning.
    Maskinen begynder at scanne. Din standard e-mailapplikation åbner, og det scannede billede vedhæftes en ny, tom e-mail.