Hjem > Mobile/Web Connect > AirPrint > Før brug af AirPrint > Deaktiver og aktivér AirPrint med Web Based Management (webbrowser)

Deaktiver og aktivér AirPrint med Web Based Management (webbrowser)

Relaterede modeller:DCP‑L2530DW / DCP‑L2537DW / DCP‑L2550DN / MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

Kontrollér, at Brother-maskinen er tilsluttet til det samme netværk som computeren.

1. Start din webbrowser.
  2. Indtast "http://maskinens IP-adresse" i browserens adresselinje (hvor "maskinens IP-adresse" er IP-adressen for maskinen).

Eksempel:

http://192.168.1.2

3. En adgangskode er som standard ikke påkrævet. Indtast en adgangskode, hvis du har indstillet en, og klik derefter på image.
  4. Klik på fanen Network (Netværk).
  5. Klik på menuen Protocol (Protokol) i venstre navigationslinje.
  6. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet AirPrint for at deaktivere AirPrint. Markér afkrydsningsfeltet AirPrint for at aktivere AirPrint.
    image
    AirPrint er deaktiveret som standard.
  7. Klik på Submit (Send).
  8. Genstart maskinen for at aktivere konfigurationen.