Konfiguration af SNTP-protokollen med Web Based Management

Relaterede modeller:MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Konfigurer SNTP-protokollen til at synkronisere tiden, maskinen bruger til godkendelse, med tiden på en SNTP-tidsserver.
  1. Start din webbrowser.
  2. Indtast "http://maskinens IP-adresse" i browserens adresselinje (hvor "maskinens IP-adresse" er IP-adressen for maskinen).

Eksempel:

http://192.168.1.2

3. En adgangskode er som standard ikke påkrævet. Indtast en adgangskode, hvis du har indstillet en, og klik derefter på image.
  4. Klik på fanen Network (Netværk).
  5. Klik på menuen Protocol (Protokol) i venstre navigationslinje.
  6. Markér afkrydsningsfeltet SNTP for at aktivere indstillingerne.
  7. Klik på Submit (Send).
  8. Genstart Brother-maskinen for at aktivere konfigurationen.
  9. Ved siden af ​​SNTP-afkrydsningsfeltet skal du klikke på Advanced Settings (Avancerede indstillinger) og følge vejledningen nedenfor:
    image
    Indstilling
    Beskrivelse
    Status
    Viser, om SNTP-protokollen er aktiveret eller deaktiveret.
    Synchronization Status (Synkroniseringsstatus)
    Kontroller den seneste synkroniseringsstatus.
    SNTP Server Method (SNTP-servermetode)
    Markér AUTO eller STATIC (STATISK).
    • AUTO

Hvis du har en DHCP-server på netværket, henter SNTP-serveren automatisk adressen fra denne server.

• STATIC (STATISK)

Skriv den adresse, du vil bruge.

Primary SNTP Server Address (Primær SNTP-serveradresse)

Secondary SNTP Server Address (Sekundær SNTP-serveradresse)

Skriv serveradressen (op til 64 tegn).

Den sekundære SNTP-serveradresse anvendes som en backup til den primære SNTP-serveradresse. Hvis den primære server ikke er tilgængelig, kontakter maskinen den sekundære SNTP-server.

Primary SNTP Server Port (Primær SNTP-serverport)

Secondary SNTP Server Port (Sekundær SNTP-serverport)

Skriv portnummeret (1-65535).

Den sekundære SNTP-serverport anvendes som en backup til den primære SNTP-serverport. Hvis den primære port ikke er tilgængelig, kontakter maskinen den sekundære SNTP-port.

Synchronization Interval (Synkroniseringsinterval)
    Skriv antallet af timer mellem serversynkroniseringsforsøg (1-168 timer).
  10. Klik på Submit (Send).