Hjem > Scan > Scanning med knappen Scan på Brother-maskinen > Konfiguration af certifikat for Signeret PDF

Konfiguration af certifikat for Signeret PDF

Hvis du vælger Signed PDF for scanningsfunktioner, skal du konfigurere et certifikat til din maskine ved brug af Web Based Management.
Hvis du vil bruge Signeret PDF, skal du installere et certifikat på din maskine og computer.
  1. Start din webbrowser.

Indtast "http://maskinens IP-adresse" på browserens adresselinje (hvor "maskinens IP-adresse" er IP-adressen for maskinen eller printserverens navn). Eksempel: http://192.168.1.2

Som standard kræves der ingen adgangskode. Hvis du tidligere har indstillet en adgangskode, skal du indtaste den og derefter klikke på image.

2. Klik på fanen Administrator.
  3. Klik på menuen Signed PDF (Signeret PDF) i venstre navigationslinje.
    Dialogboksen Signed PDF (Signeret PDF) vises.
    image
  4. Klik på rullelisten Select the Certificate (Vælg certifikatet), og vælg derefter et certifikat.
  5. Klik på Submit (Send).