Indstil dit afsender-id

Relaterede modeller:MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Indstil maskinen til at udskrive dit afsender-ID og faxmaskinens dato og klokkeslæt øverst på hver fax, du sender.

MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

1. Tryk på image (FAX).
  2. Tryk på Menu.
  3. Tryk på image eller image for at få vist indstillingen [Grundindst.], og tryk derefter på OK.
  4. Tryk på image eller image for at få vist indstillingen [Afsender ID], og tryk derefter på OK.
  5. Indtast faxnummeret (op til 20 cifre) på opkaldstastaturet, og tryk derefter på OK.
  6. Indtast telefonnummeret (op til 20 cifre) på opkaldstastaturet, og tryk derefter på OK.
    Hvis dit telefonnummer og faxnummer er det samme, skal du indtaste nummeret igen.
  7. Brug opkaldstastaturet til at indtaste dit navn (op til 20 tegn), og tryk derefter på OK.
    image
    • Hvis du vil indtaste tekst på maskinen imageimage Relaterede informationer: Sådan indtastes tekst på din Brother-maskine

8. Tryk på Stop/Exit.

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

1. Tryk på image[Indstill.]>[Alle indstil.]>[Grundindst.]>[Afsender ID]>[Fax].
  2. Indtast faxnummeret (op til 20 cifre) på opkaldstastaturet, og tryk derefter på [OK].
  3. Tryk på [Tlf.].
  4. Indtast telefonnummeret (op til 20 cifre) på opkaldstastaturet, og tryk derefter på [OK].
  5. Tryk på [Navn].
  6. Indtast dit navn (op til 20 tegn) på displayet, og tryk derefter på [OK].
    image
    • Tryk på image for at skifte mellem bogstaver, tal og specialtegn (de tilgængelige tegn kan variere, afhængigt af landet).
    • Hvis du indtaster et forkert tegn, skal du trykke på image eller image for at flytte markøren dertil og trykke på image. Tryk på det korrekte tegn.
    • Hvis du vil indtaste et mellemrum, skal du trykke på [Rum].
    • Mere detaljeret information imageimage Relaterede informationer
  7. Tryk på image.