Hjem > Mobile/Web Connect > AirPrint > Scanning med AirPrint > Scanning med AirPrint (macOS)

Scanning med AirPrint (macOS)

Relaterede modeller:DCP‑L2530DW / DCP‑L2537DW / DCP‑L2550DN / MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Før du scanner, skal du kontrollere, at Brother-maskinen er på Mac-computerens liste over scannere.
  1. Læg dokumentet i.
  2. Vælg Systemindstillinger i Apple-menuen.
  3. Klik på Printere & scannere.
  4. Vælg Brother-maskinen på listen over scannere.
  5. Klik på fanen Scan, og klik derefter på knappen Åbn scanner….
    Skærmbilledet Scanner vises.
  6. Hvis du anbringer dokumentet i ADF'en, skal du markere afkrydsningsfeltet Brug dokumentindfører og derefter vælge størrelsen på dit dokument fra pop op-menuen med indstillinger for scanningsstørrelsen.
  7. Vælg destinationsmappen eller destinationsprogrammet i pop op-menuen med indstillinger for destination.
  8. Klik på Vis info for at ændre scanningsindstillingerne efter behov.
    Du kan beskære billedet manuelt ved at trække musemarkøren hen over den del, som du vil scanne fra scannerglasset.
  9. Klik på Scan.