Indstillingstabeller (MFC-modeller med 2,7" touchpanel)

Relaterede modeller:MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

image ([Indstill.])

Niveau 1

Niveau 2

Beskrivelser

Toner

Tonerpatronens levetid

Se den omtrentlige resterende toner-levetid.

Test udskrift

Udskriv en side med miniaturebilleder.

Netværk

Kablet LAN

Adgang til Kablet LAN indstillingsmenuerne.

WLAN

Adgang til WLAN indstillingsmenuerne.

Bakkeindstil.

Papirtype

Indstil typen af papir i papirbakken.

Papirstr.

Indstil størrelsen på papiret i papirbakken.

Kontroller størr.

Vælg, om der skal vises en meddelelse, der beder dig om at kontrollere, at størrelsen og typen af papiret i maskinen svarer til maskinens indstillinger for papirstørrelse og papirtype.

Wi-Fi Direct

-

Få adgang til Wi-Fi Direct indstillingsmenuer.

Miljøtilstand

-

Slå følgende maskineindstillinger til samtidig.

• Dobbelts. udskr.:Lang kant (Kun tilgængelig for visse modeller)
  • Dvaletid:0Min
  • Dæmp Timer:10Sek

Alle indstil.

-

Konfigurér de detaljerede indstillinger.

[Alle indstil.]>[Gen. opsætning]

Niveau 1

Niveau 2

Beskrivelser

Bakkeindstil.

Papirtype

Indstil typen af papir i papirbakken.

Papirstr.

Indstil størrelsen på papiret i papirbakken.

Kontroller størr.

Vælg, om der skal vises en meddelelse, der beder dig om at kontrollere, at størrelsen og typen af papiret i maskinen svarer til maskinens indstillinger for papirstørrelse og papirtype.

Volume

Ring

Juster ringelydstyrken.

Bip

Juster bipperlydstyrken.

Højttaler

Justér højttalerens lydstyrke.

LCD-indstill.

Baggrundslys

Juster lysstyrken for displayets baggrundsbelysning.

Dæmp Timer

Indstil hvor længe displayets baggrundslys skal lyse, efter at du er vendt tilbage til startskærmen.

Skærmindstill.

Scan skærmbillede

Indstil standardindstillinger for scanningsskærmen.

Økologi

Miljøtilstand

Slå følgende maskineindstillinger til samtidig.

• Dobbelts. udskr.:Lang kant(Kun tilgængelig for visse modeller)
  • Dvaletid:0Min
  • Dæmp Timer:10Sek

Tonerbesparelse

Øg tonerpatronens sidekapacitet.

Dvaletid

Indstil antal minutter, inden maskinen skifter til slumretilstand.

Lydsvag tilstand

Formindsk udskrivningsstøjen.

Autosluk

Indstil det antal timer, maskinen skal forblive i dyb dvaletilstand, før den slukkes. Vælg Fra hvis du ikke vil have maskinen til at gå ind i Power Off tilstand.

Indst. lås

Indst. password

Begræns uautoriserede brugeres ændring af maskinindstillingerne.

Lås Fra⇒Til

Udskift toner

-

Indstil maskinen til at fortsætte udskrivningen, efter displayet viser Udskift toner.

[Alle indstil.]>[Genvejsindstillinger]

Niveau 1

Niveau 2

Beskrivelser

(Vælg genvejsknap).

omdøb

Udskift genvejens navn.

Rediger

Ændring af genvejsindstillingerne.

Slet

Slet genvejen.

[Alle indstil.]>[Fax]

Niveau 1

Niveau 2

Niveau 3

Beskrivelser

Modtageindst.

Svar mode

-

Vælg den modtagetilstand, som passer bedst til dine behov.

Fors. opk.

-

Indstil antallet af ringninger før maskinen svarer i tilstanden Fax eller Fax/Tlf.

F/T ringetid

-

Indstil længden af pseudo-/dobbelt-ring i Fax/Tlf-tilstand.

Fax Prævisning

-

Vis modtagne faxer på displayet.

Fax detekt

-

Modtag faxmeddelelser automatisk, når du besvarer et opkald og hører faxtoner.

Fjernkoder

-

Besvar opkald på en telefon, og brug koder til at slå fjernkoderne til eller fra. Du kan tilpasse koderne.

Auto reduktion

-

Reducér størrelsen på indgående faxmeddelelser.

PC fax modtag

-

Indstil maskinen til at sende faxmeddelelser til din computer.

Du kan tænde for "Backup Print" sikkerhedsfunktion.

Huk.modtagelse

-

Indstil maskinen til at videresende faxmeddelelser eller til at gemme indgående faxer i hukommelsen (så du kan hente dem, mens du er væk fra maskinen).

Hvis du vælger "Faxvideresendelse", kan du tænde for "Backup Print "sikkerhedsfunktion.

Fax modt. stempel

-

Udskriv modtagetidspunkt og -dato øverst på modtagne faxmeddelelser.

Dobbeltsidet

-

Print modtagne faxer på begge sider af papiret.

Afsenderindst.

Forside notat

-

Opsæt dine egne kommentarer for faxforsiden.

Auto genopkald

-

Indstil maskinen til at kalde op til det sidste faxnummer igen efter fem minutter, hvis faxmeddelelsen ikke gik igennem, fordi linjen var optaget.

Modtager

-

Indstil maskinen til at vise destinationsoplysningerne på displayet under faxopkald.

Antispam fax

Registrer

-

Registrer bestemte faxnumre til blokeringslisten for at undgå at modtage faxer fra numrene.

Slet

-

Slet nummeret fra blokeringslisten.

Print rapport

-

Du kan udskrive en liste over registrerede faxnumre i blokeringslisten.

Rapportindst.

Bekræftelse

-

Vælg den indledende opsætning for transmissionsbekræftelsesrapporten.

Journal Interv

Journal Interv

Indstil intervallet for automatiske udskrivning af faxjournalen.

Hvis du vælger en anden indstilling end Fra og For hver 50 faxmeddelelser, kan du indstille tiden for denne funktion.

Hvis du vælger Hver 7. dag kan du indstille ugedagen.

Klokkeslæt

Hvis du vælger en anden indstilling end Fra og For hver 50 faxmeddelelser, kan du indstille tiden for denne funktion.

Hvis du vælger Hver 7. dag kan du indstille ugedagen.

Dag

Hvis du vælger Hver 7. dag kan du indstille ugedagen.

Print dokument

-

-

Udskriv modtagne faxmeddelelser, der er gemt i maskinens hukommelse.

Fjernkontrol

-

-

Indstil din egen kode for "Fjernmodtagelse".

Opkaldsbegrænsning

Opkaldstastatur

-

Indstil maskinen til at begrænse opkald ved brug af opkaldstastaturet.

Adressebog

-

Indstil maskinen til at begrænse indtastning, når du bruger adressebogen.

Genveje

-

Indstil maskinen til at begrænse opkald når du bruger en genvej.

Mgl.jobs

-

-

Kontroller, hvilke planlagte job der er i maskinens hukommelse, og annuller udvalgte job.

Diverse

Nummerbestemt

(For Danmark)

Nummerbestemt

Tænd for telefonselskabets Distinctive Ring tjeneste at registrere dit nye ringemønster på maskinen.

Ringemønster

Registrer dit nye ringemønster på maskinen.

Opkalds-ID

(Kun tilgængeligt for visse lande).

-

Aktivere eller deaktivere for at se nummeret (eller navnet) på den, der ringer til dig.

[Alle indstil.]>[Printer]

Niveau 1

Niveau 2

Niveau 3

Beskrivelser

Emulering

-

-

Vælg emuleringstilstand.

Udskriftsindst.

Frontliste

HP LaserJet

Udskriv en liste over maskinens interne skrifttyper.

BR-Script 3

Test udskrift

-

Udskriv en side med miniaturebilleder.

Dobbeltsidet

Dobbelts. udskr.

-

Aktiver eller deaktiver 2-sidet udskrivning, og vælg lang kant eller kort kant.

Enkelt billede

-

For et udskriftsjob, hvor den sidste side er et 1-sidet billede, skal du vælge indstillingen Enkelts. fødn. for at reducere udskrivningstiden.

Auto-fortsæt

-

-

Vælg denne indstilling, hvis maskinen skal fjerne papirstørrelsesfejl og bruge papiret i bakken.

Kommando for HP-bakke

-

-

Vælg den korrekte version af HP LaserJet-bakkeemulering.

Nulstil printer

-

-

Gendan printerindstillingerne til fabriksindstillingerne.Gendan printerindstillingerne til fabriksindstillingerne.

[Alle indstil.]>[Netværk]

Niveau 1

Niveau 2

Niveau 3

Niveau 4

Beskrivelser

Kablet LAN

TCP/IP

Boot metode

-

Vælg den Boot-metode, som passer bedst til dine behov.

IP-adresse

-

Indtast IP-adressen.

Subnet mask

-

Indtast undernetmasken.

Router

-

Indtast gateway-adressen.

Nodenavn

-

Indtast nodenavnet.

(op til 32 tegn)

WINS-konfiguration

-

Vælg WINS-konfigurationstilstanden.

WINS server

Primær

Angiv IP-adressen på den primære WINS-server.

Sekundær

Angiv IP-adressen på den sekundære WINS-server.

Dns server

Primær

Angiv IP-adressen på den primære DNS-server.

Sekundær

Angiv IP-adressen på den sekundære DNS-server.

APIPA

-

Indstil maskinen til automatisk at tildele IP-adresserne fra det link-lokale adresseområde.

IPv6

-

Slå IPv6-protokollen til eller fra. For mere detaljerede oplysninger, gå til Ofte stillede spørgsmål og fejlfinding for modellen, på Brothers support-webside support.brother.com.

Ethernet

-

-

Vælg Ethernet link-tilstand.

Kablet status

-

-

Se den nuværende status for Kablet.

MAC-adresse

-

-

Se maskinens MAC-adresse.

Indstil til std.

-

-

Gendan indstillingerne for kabelbaseret netværk til fabriksindstillingerne.

Aktiver kablet

-

-

Slå kabelbaseret LAN-interface til eller fra manuelt.

WLAN

TCP/IP

Boot metode

-

Vælg den Boot-metode, som passer bedst til dine behov.

IP-adresse

-

Indtast IP-adressen.

Subnet mask

-

Indtast undernetmasken.

Router

-

Indtast gateway-adressen.

Nodenavn

-

Indtast nodenavnet.

(op til 32 tegn)

WINS-konfiguration

-

Vælg WINS-konfigurationstilstanden.

WINS server

Primær

Angiv IP-adressen på den primære WINS-server.

Sekundær

Angiv IP-adressen på den sekundære WINS-server.

Dns server

Primær

Angiv IP-adressen på den primære DNS-server.

Sekundær

Angiv IP-adressen på den sekundære DNS-server.

APIPA

-

Indstil maskinen til automatisk at tildele IP-adresserne fra det link-lokale adresseområde.

IPv6

-

Slå IPv6-protokollen til eller fra. For mere detaljerede oplysninger, gå til Ofte stillede spørgsmål og fejlfinding for modellen, på Brothers support-webside support.brother.com.

Opsæt.guide

-

-

konfigurer indstillingerne for dit trådløse netværk manuelt.

WLAN-assistent

-

-

Konfigurer indstillingerne for trådløst netværk ved hjælp af Brother-installationsdisken.

WPS

-

-

Konfigurér dine trådløse netværksindstillinger ved hjælp af enkelttast-metoden.

WPS m/PIN-kode

-

-

Konfigurér de trådløse netværk vha. WPS med en PIN-kode.

WLAN-status

Status

-

Se den aktuelle trådløse netværksstatus.

Signal

-

Se det aktuelle trådløse netværks signalstyrke.

SSID

-

Se den aktuelle SSID.

Komm. Tilst.

-

Se den aktuelle kommunikationstilstand.

MAC-adresse

-

-

Se maskinens MAC-adresse.

Indstil til std.

-

-

Gendan indstillingerne for trådløst netværk til fabriksindstillingerne.

WLAN Aktiver

-

-

Slå trådløs netværksforbindelse til.

Wi-Fi Direct

Tryk knap

-

-

Konfigurer dine WiFi Direct-netværksindstillinger med metoden tryk på en enkelt knap.

Pinkode

-

-

Konfigurer dine Wi-Fi Direct-netværksindstillinger vha. WPS med en PIN-kode.

Manuel

-

-

Konfigurer dine Wi-Fi Direct-netværksindstillinger manuelt.

Gruppeejer

-

-

Indstil din maskine som gruppeejer.

Enhedsinformation

Enhedsnavn

-

Se maskinens enhedsnavn.

SSID

-

Se gruppeejerens SSID.

Når maskinen ikke er tilsluttet, viser displayet Ikke tilsluttet.

IP-adresse

-

Se maskinens aktuelle IP-adresse.

Statusoplysninger

Status

-

Se den aktuelle status for Wi-Fi Direct-netværket.

Signal

-

Se signalstyrken for det aktuelle WiFi Direct-netværk.

Når maskinen fungerer som Gruppeejer, vises der altid et kraftigt signal på displayet.

Aktiver I/F

-

-

Slå Wi-Fi Direct-forbindelsen til eller fra.

NFC

(Kun tilgængelig for visse modeller)

-

-

-

Slå NFC-funktionen til eller fra.

Web Connect-indstillinger

Proxyindst.

Proxyforbindelse

-

Ændring af web-forbindelsesindstillingerne.

Adresse

-

Port

-

Brugernavn

-

Adgangskode

-

Netværksnulst.

-

-

-

Gendan alle netværksindstillinger tilbage til fabriksindstillingerne.

[Alle indstil.]>[Print rapport]

Niveau 1

Niveau 2

Beskrivelser

Afs bekræft

Vis på display

Få vist en transmissionsbekræftelsesrapport for den sidste transmission.

Udskriv rapport

Udskriv en transmissionsbekræftelsesrapport for den sidste transmission.

Adressebog

-

Udskriv en liste over navne og numre gemt i adressebogen.

Fax Journal

-

Udskriv en liste over oplysninger om de sidste 200 indgående og udgående faxer.

(TX betyder Transmission. RX betyder Modtagelse).

Brugerindstil.

-

Udskriv en liste over dine indstillinger.

Printerindstillinger

-

Udskriv en liste over dine printerindstillinger.

Netværkskonfiguration

-

Udskriv en liste over dine netværksindstillinger.

Udskriv filliste

-

Udskriv en liste over data, der er gemt i maskinens hukommelse.

Tromlepunktudskrivning

-

Udskriv punktcheckarket.

WLAN-rapport

(For modeller med trådløs netværksfunktion)

-

Udskriv forbindelsesresultaterne for det trådløse LAN.

Nummervisningshistorik

(Kun tilgængeligt for visse lande).

-

Vælg et nummer fra nummervisningshistorikken, og send derefter en faxmeddelelse til det, føj det til adressebogen, eller slet det.

[Alle indstil.]>[Maskin-info]

Niveau 1

Niveau 2

Beskrivelser

Serienummer

-

Kontroller maskinens serienummer.

Firmwareversion

Main-version

Kontroller maskinens firmwareversion.

Sub1-version

Firmwareopdatering

-

Opdater maskinen til den seneste firmware.

Firmware auto-tjek

-

Se firmwareoplysninger på startskærmen.

Sidetæller

I alt

Kontrollér det samlede antal sider, maskinen har udskrevet.

Fax

Kopier

Udskriv

Andet

Delenes levetid

Tromle

Kontroller, hvor mange procent der er tilbage af forbrugsstofferne.

[Alle indstil.]>[Grundindst.]

Niveau 1

Niveau 2

Beskrivelser

Dato & tid

Dato

Tilføj dato og klokkeslæt på displayet samt i overskrifterne i de faxer du sender.

Klokkeslæt

Ur-type

Vælg tidsformatet (12-timers eller 24-timers).

Auto sommertid

Indstil maskinen til automatisk at skifte til sommertid.

Tidszone

Indstil din tidszone.

Afsender ID

Fax

Indtast dit navn og faxnummer, så det vises på hver side, du faxer.

Tlf.

Navn

Tone/Puls

-

Vælg opkaldstilstand.

Opkaldstone

-

Forkort pause for identifikation af klartone.

Linie Indstil.

-

Vælg telefonlinjetypen.

Kompatibilitet

-

Juster udjævningen for transmissionsvanskeligheder.

VoIP-tjenesteudbydere tilbyder faxunderstøttelse vha. forskellige standarder. Hvis du jævnligt får faxtransmissionsfejl, skal du vælge Grundlæggende (for VoIP (IP-telefoni)).

Nulstil

Maskin-nulstilling

Gendan alle de maskinindstillinger, som du har ændret.

Netværksnulst.

Gendan alle netværksindstillinger tilbage til fabriksindstillingerne.

Adressebog & fax

Slet alle gemte telefonnumre og faxindstillinger.

Alle indstillinger

Gendan alle maskinens indstillinger tilbage til fabriksindstillingerne.

Fabriksinst.

Gendan alle indstillinger tilbage til fabriksindstillingerne.

Lokalt sprog

(Kun tilgængeligt for visse lande).

Skift dit displaysprog.