Installation af det selvsignerede certifikat for Windows-brugere med administratorrettigheder

Relaterede modeller:DCP‑L2530DW / DCP‑L2537DW / DCP‑L2550DN / MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Følgende trin gælder Microsoft Internet Explorer. Hvis du bruger en anden webbrowser, skal du bruge dokumentationen til din webbrowser for at få hjælp til installation af certifikater.
  1. Gør et af følgende:
    • (Windows 7 og Windows Server 2008)

Klik på image (Start)>Alle programmer.

• (Windows 8)

Højreklik på ikonet image(Internet Explorer) på proceslinjen.

• (Windows 10 og Windows Server 2016)

Klik på image>Windows Tilbehør.

• (Windows Server 2012 og Windows Server 2012 R2)

Klik på image(Internet Explorer), og højreklik derefter på ikonet image (Internet Explorer), der vises på proceslinjen.

2. Højreklik på Internet Explorer, og klik derefter på Kør som administrator.
    image
    Hvis Mere vises, skal du klikke på Mere.
    image
    Hvis skærmbilledet Kontrol af brugerkonti vises, skal du klikke på Ja.
  3. Indtast "http://maskinens IP-adresse" i din browsers adresselinje for at få adgang til din maskine (hvor "maskinens IP-adresse" er maskinens IP-adresse eller det nodenavn, som du har tildelt certifikatet).
    image
  4. Klik på Fortsæt til dette websted (anbefales ikke).
    image
  5. Klik på Certifikatfejl, og klik derefter på Vis certifikat.
    image
  6. Klik på Installer certifikat....
    image
  7. Når Guiden Certifikatimport vises, skal du klikke på Næste.
  8. Vælg Placer alle certifikater i følgende certifikatlager, og klik derefter på Gennemse....
    image
  9. Vælg Rodnøglecentre, der er tillid til, og klik derefter på OK.
    image
  10. Klik på Næste.
    image
  11. Klik på Udfør.
  12. Klik på Ja, hvis aftrykket er korrekt.
    image
    image
    Aftrykket er trykt på netværkskonfigurationsrapporten.
  13. Klik på OK.
Det selvsignerede certifikat er nu installeret på computeren, og SSL/TLS-kommunikation er tilgængelig.