Hjem > Mobile/Web Connect > AirPrint > Udskrivning med AirPrint > Før brug af AirPrint (macOS)

Før brug af AirPrint (macOS)

Relaterede modeller:DCP‑L2530DW / DCP‑L2537DW / DCP‑L2550DN / MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Før du udskriver i macOS, skal du tilføje Brother-maskinen på Mac-computerens liste over printere.
  1. Vælg Systemindstillinger i Apple-menuen.
  2. Klik på Printere & scannere.
  3. Klik på ikonet + under vinduet Printere til venstre.
  4. Klik på Tilføj printer eller scanner…. Hvis skærmbilledet Tilføj vises.
  5. Vælg Brother-maskinen, og vælg derefter AirPrint i pop op-menuen Brug.
  6. Klik på Tilføj.