Hjem > Introduktion til din Brother-maskine > Oversigt over skærmen Indstillinger

Oversigt over skærmen Indstillinger

Relaterede modeller:MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

Tryk på denne knap på image for at vise den aktuelle maskinstatus på displayet.

Brug menuen Indstillinger til at få adgang til alle Brother-maskinens indstillinger.

image
  1. Toner
    • Viser tonerens resterende levetid.
    • Tryk på denne knap for at få adgang til menuen [Toner].
  2. Bakkeindstilling

Tryk for at ændre indstillingerne for papirstørrelse og papirtype.

3. Øko-tilstand
    Tryk for at få adgang til menuen [Miljøtilstand].
  4. Netværk
    • Tryk på denne knap for at konfigurere en netværksforbindelse.
    • En indikator på skærmen med fire niveauer viser den aktuelle trådløse signalstyrke, hvis du bruger en trådløs forbindelse.
  5. Wi-Fi Direct

Tryk på denne knap for at konfigurere en Wi-Fi Direct-netværksforbindelse.

6. Alle indstillinger
    Tryk for at få adgang til menuen med alle maskinindstillinger.