Hjem > Fax > Telefonbetjening og faxnumre > Lagring af faxnumre > Ændring eller sletning af navne eller numre i adressebogen

Ændring eller sletning af navne eller numre i adressebogen

Relaterede modeller:MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
  1. Tryk på image [(Fax)]>[Adressebog]>[Rediger].
  2. Gør et af følgende:
    • Tryk på [Ændre] for at redigere navne, fax- eller telefonnumre.

Tryk på image eller image for at få vist det nummer, du ønsker at ændre, og tryk derefter på det.

• Tryk på [Navn] for at ændre navnet. Indtast det nye navn (op til 16 tegn) ved at bruge displayet, og tryk derefter på [OK].
      • Hvis du vil ændre fax- eller telefonnummeret, skal du trykke på [Adresse]. Indtast det nye fax- eller telefonnummer (op til 20 cifre) ved hjælp af displayet, og tryk derefter på [OK].

Tryk på [OK] for at afslutte.

image

Sådan indtastes tekst:

Hvis du vil ændre et tegn, skal du trykke på image eller image for at markere det tegn, der skal ændres, og tryk derefter på image. Indtast det nye tegn.

• For at slette numre skal du trykke på image eller image for at få vist [Slet], og tryk derefter på [Slet].
      • Vælg de fax- eller telefonnumre, der skal slettes, ved at trykke på dem for at få vist en markering, og tryk derefter på [OK].