Oversigt over Wi-Fi Direct-netværkskonfiguration

Relaterede modeller:DCP‑L2530DW / DCP‑L2537DW / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Følgende vejledning indeholder fem metoder til konfiguration af Brother-maskinen i et trådløst netværk. Vælg den metode, du foretrækker for dit miljø:

Kontroller din mobilenhed i forbindelse med konfiguration.

1. Understøtter din mobilenhed Wi-Fi Direct?
    Indstilling
    Beskrivelse
    Ja
    Gå til trin 2
    Nej
    Gå til trin 3
  2. Understøtter din mobilenhed enkelttrykkonfiguration for Wi-Fi Direct?
    Indstilling
    Beskrivelse
    Ja
    imageimage Relaterede informationer: Konfiguration af Wi-Fi Direct-netværk med enkelttryk metode
    Nej
    imageimage Relaterede informationer: Konfiguration af Wi-Fi Direct-netværk med PIN-metode
  3. Understøtter din mobilenhed Wi-Fi Protected Setup (WPS)?
    Indstilling
    Beskrivelse
    Ja
    Gå til trin 4
    Nej
    imageimage Relaterede informationer: Manuel konfiguration af dit Wi-Fi Direct-netværk
  4. Understøtter din mobilenhed enkelttrykkonfiguration for Wi-Fi Protected Setup (WPS)?
    Indstilling
    Beskrivelse
    Ja
    imageimage Relaterede informationer: Konfigurer Wi-Fi Direct-netværket med éttryks-metoden i Wi-Fi Protected Setup (WPS)
    Nej
    imageimage Relaterede informationer: Konfiguration af Wi-Fi Direct-netværk med PIN-metoden for Wi-Fi Protected Setup (WPS)

Hvis du vil bruge funktionen Brother iPrint&Scan i et Wi-Fi Direct-netværk, der er konfigureret med enkelttrykkonfiguration via Wi-Fi Direct, eller der er konfigureret med PIN-metoden via Wi-Fi Direct, skal den enhed, du bruger til konfiguration af Wi-Fi Direct køre Android™ 4.0 eller derover.