Hjem > Scan > Scanning fra din computer (Windows) > Scanning med ControlCenter4 Starttilstand (Windows) > Scanningsindstillinger for ControlCenter4 Home-tilstanden (Windows)

Scanningsindstillinger for ControlCenter4 Home-tilstanden (Windows)

Indstillinger Tilgængelige funktioner
Åbn med et program OCR Send e-mail Gem
Filtype -

Ja

Ja

Ja

Program

Ja

Ja

- -
OCR-sprog -

Ja

- -
Filnavn - - -

Ja

Scanningsplacering - - -

Ja

Vis mappe - - -

Ja

Filstørrelseprioritet - -

Ja

Ja

Filtype
Vælg den filtype, du vil bruge til de scannede data.

For Send e-mail og Gem

• Windows Bitmap (*.bmp)
  • JPEG (*.jpg) (anbefalet for de fleste brugere ved scanning af billeder.)
  • TIFF enkelt-sidet (*.tif)
  • TIFF fler-sidet (*.tif)
  • Portable Network Graphics (*.png)
  • PDF enkelt-sidet (*.pdf) (anbefales til scanning og deling af dokumenter)
  • PDF fler-sidet (*.pdf) (anbefales til scanning og deling af dokumenter)
  • PDF/A enkelt-side (*.pdf) (anbefales til scanning og deling af dokumenter)
  • PDF/A fler-sidet (*.pdf) (anbefales til scanning og deling af dokumenter)
  • Højkomprimeret PDF enkelt-sidet (*.pdf)
  • Højkomprimeret PDF fler-sidet (*.pdf)
  • Sikker PDF enkelt-sidet (*.pdf)
  • Sikker PDF fler-sidet (*.pdf)
  • Søgbar PDF enkelt-sidet (*.pdf)
  • Søgbar PDF fler-sidet (*.pdf)
  • XML Paper Specification (*.xps) (XML Paper Specification er tilgængelig for Windows 7, Windows 8 og Windows 10 og når der anvendes programmer, der understøtter filer, som anvender XML Paper Specification)
  • Microsoft Office Word (*.docx) (Kun tilgængelig for visse modeller)
  • Microsoft Office PowerPoint (*.pptx) (Kun tilgængelig for visse modeller)
  • Microsoft Office Excel (*.xlsx)(Kun tilgængelig for visse modeller)

For OCR

• HTML 3.2 (*.htm)
  • HTML 4.0 (*.htm)
  • Microsoft Excel 2003, XP (*.xls)
  • RTF Word 2000 (*.rtf)
  • WordPad (*.rtf)
  • WordPerfect 9, 10 (*.wpd)
  • Tekt (*.txt)
  • Søgbar PDF enkelt-sidet (*.pdf)
  • Søgbar PDF fler-sidet (*.pdf)

Program
Vælg destinationsprogrammet på rullelisten.
OCR-sprog
Indstil sproget for den optiske tegngenkendelse (OCR), så det matcher sproget for det scannede dokument.
Filnavn
Klik på Ændr for at ændre filnavnets præfiks.
Scanningsplacering
Vælg alternativknappen Mappe eller SharePoint for at angive, hvor du vil gemme de scannede dokumenter.
Vis mappe
Vælg denne indstilling for at få vist destinationsmappen automatisk efter scanningen.
Filstørrelseprioritet
Juster datakomprimeringsgraden for det scannede billede. Skift filstørrelse ved at flytte skyderen Filstørrelseprioritet til højre eller venstre.
Brugerdefinerede indstillinger
Vælg Brugertilpas, klik på knappen Brugerdefinerede indstillinger, og skift indstillinger.
Scanningsformat
Vælg den nøjagtige størrelse på dit dokument i rullemenuen Scanningsformat.