Hjem > Scan > Scanning med knappen Scan på Brother-maskinen > Deaktiver scanning fra din computer

Deaktiver scanning fra din computer

Relaterede modeller:DCP‑L2530DW / DCP‑L2537DW / DCP‑L2550DN / MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Du kan deaktivere muligheden for at scanne fra din computer. Indstil funktionen til fjernelse af scanning ved hjælp af Web Based Management.
  1. Start din webbrowser.

Indtast "http://maskinens IP-adresse" på browserens adresselinje (hvor "maskinens IP-adresse" er IP-adressen for maskinen eller printserverens navn). Eksempel: http://192.168.1.2

Som standard kræves der ingen adgangskode. Hvis du tidligere har indstillet en adgangskode, skal du indtaste den og derefter klikke på image.

2. Klik på fanen Scan.
  3. Klik på menuen Scan from PC (Scan fra pc) i venstre navigationslinje.
  4. I feltet Pull Scan (Hent scanning) skal du klikke på Disabled (Deaktiveret).
  5. Klik på Submit (Send).