Indstille tidszonen

Indstil tidszonen for din placering på maskinen.

MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

1. Tryk på Menu.
  2. Tryk på image eller image for at få vist [Grundindst.], og tryk derefter på OK.
  3. Tryk på image eller image for at få vist [Dato&Klokkslæt], og tryk derefter på OK.
  4. Tryk på image eller image for at få vist [Tidszone], og tryk derefter på OK.
  5. Tryk på image eller image for at vælge tidszonen. Tryk på OK.
  6. Tryk på Stop/Exit.

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

1. Tryk på image[Indstill.]>[Alle indstil.]>[Grundindst.]>[Dato & tid]>[Tidszone].
  2. Angiv din tidszone.
  3. Tryk på [OK].
  4. Tryk på image.