Hjem > Fejlfinding > Overfør dine faxer eller faxjournalrapport > Overførsel af faxer til computeren

Overførsel af faxer til computeren

Relaterede modeller:MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

1. Kontroller, at du har installeret softwaren og driverne på din computer, og aktiver derefter PC-FAX modtagelse på computeren.
    Gør et af følgende:
    • (Windows 7)

I menuen image (start) skal du vælge Alle programmer>Brother>Brother Utilities.

Klik på rullelisten, og vælg din models navn (hvis den ikke allerede er markeret). Klik på PC-FAX i venstre navigationslinje, og vælg Modtag.

• (Windows 8 og Windows 10)

Klik på image (Brother Utilities), klik derefter på rullelisten, og vælg din models navn (hvis den ikke allerede markeret). Klik på PC-FAX i venstre navigationslinje, og vælg Modtag.

2. Sørg for, at du har indstillet [PC fax modtag] på maskinen.
    Hvis faxerne er i maskinens hukommelse, når du konfigurerer PC-Fax-modtagelse, viser displayet [Send fax til PC?].
  3. Tryk på indstillingerne i følgende tabel for at overføre faxen til computeren.
    Indstilling
    Beskrivelse
    image

Vælg Til eller Fra som indstilling for Backup Print.

Maskinen overfører alle faxer til computeren.

image

Vælg Til eller Fra som indstilling for Backup Print.

Indstillingen PC-Fax aktiveres.

4. Tryk på Stop/Exit.

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

1. Kontroller, at du har installeret softwaren og driverne på din computer, og aktiver derefter PC-FAX modtagelse på computeren.
    Gør et af følgende:
    • (Windows 7)

I menuen image (start) skal du vælge Alle programmer>Brother>Brother Utilities.

Klik på rullelisten, og vælg din models navn (hvis den ikke allerede er markeret). Klik på PC-FAX i venstre navigationslinje, og vælg Modtag.

• (Windows 8 og Windows 10)

Klik på image (Brother Utilities), klik derefter på rullelisten, og vælg din models navn (hvis den ikke allerede markeret). Klik på PC-FAX i venstre navigationslinje, og vælg Modtag.

2. Sørg for, at du har indstillet [PC fax modtag] på maskinen.
    Hvis faxerne er i maskinens hukommelse, når du konfigurerer PC-Fax-modtagelse, viser displayet [Send fax til PC?].
  3. Gør et af følgende:
    • Tryk på [Ja] for at vælge Til eller Fra som indstilling for Backup Print.
    • Tryk på [Nej] for at aktivere PC-Fax.
  4. Tryk på image.