Hjem > Fejlfinding > Netværksproblemer > Fejlmeddelelser for netværksproblemer

Fejlmeddelelser for netværksproblemer

Relaterede modeller:DCP‑L2530DW / DCP‑L2537DW / DCP‑L2550DN / MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Hvis der opstår en fejl, vises en fejlmeddelelse på din Brother-maskine. De mest almindelige fejlmeddelelser vises i oversigten nedenfor.

DCP-L2530DW/DCP-L2537DW/MFC-L2710DW

Fejlmeddelelser
Årsag
Handling

Kan ikke tilsl.

En enhed er allerede tilsluttet.

Der er allerede tilsluttet to mobilenheder til Wi-Fi Direct-netværket, når Brother-maskinen er Gruppeejer (G/O).

Når du har afbrudt den aktuelle forbindelse mellem din Brother-maskine og en anden mobilenhed, skal du forsøge at konfigurere indstillingerne for Wi-Fi Direct igen. Du kan kontrollere forbindelsens status ved at udskrive en netværkskonfigurationsrapport.

Tilslutningsfejl

Der er andre enheder, der forsøger at oprette forbindelse til Wi-Fi Direct-netværket på samme tid.

Kontroller, at ingen enheder forsøger at oprette forbindelse til Wi-Fi Direct-netværket, og forsøg derefter igen at konfigurere indstillingerne for Wi-Fi Direct.

Forbindelsesfejl

Brother-maskinen og din mobile enhed kan ikke kommunikere under Wi-Fi Direct-netværkskonfigurationen.

• Flyt mobilenheden tættere på din Brother-maskine.
  • Flyt din Brother-maskine og mobilenheden til et sted, hvor der ikke er hindringer.
  • Hvis du bruger PIN-metoden for WPS, skal du kontrollere, at du har indtastet den korrekte PIN-kode.
Ingen enhed

Under konfiguration af Wi-Fi Direct-netværket kan Brother-maskinen ikke finde din mobile enhed.

• Kontroller, at maskinen og mobilenheden er indstillet til tilstanden Wi-Fi Direct.
  • Flyt mobilenheden tættere på din Brother-maskine.
  • Flyt din Brother-maskine og mobilenheden til et sted, hvor der ikke er hindringer.
  • Hvis du konfigurerer Wi-Fi Direct-netværket manuelt, skal du kontrollere, at du har indtastet den korrekte adgangskode.
  • Hvis din mobilenhed har en konfigurationsside med oplysninger om hentning af en IP-adresse, skal du kontrollere, at mobilenhedens IP-adresse er konfigureret via DHCP.

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

Fejlmeddelelser
Årsag
Handling
En enhed er allerede tilsluttet. Tryk på [OK].

Der er allerede tilsluttet to mobilenheder til Wi-Fi Direct-netværket, når Brother-maskinen er Gruppeejer (G/O).

Når du har afbrudt den aktuelle forbindelse mellem din Brother-maskine og en anden mobilenhed, skal du forsøge at konfigurere indstillingerne for Wi-Fi Direct igen. Du kan kontrollere forbindelsens status ved at udskrive en netværkskonfigurationsrapport.

Tilslutningsfejl

Der er andre enheder, der forsøger at oprette forbindelse til Wi-Fi Direct-netværket på samme tid.

Kontroller, at ingen enheder forsøger at oprette forbindelse til Wi-Fi Direct-netværket, og forsøg derefter igen at konfigurere indstillingerne for Wi-Fi Direct.

Forbind. fejl

Brother-maskinen og din mobile enhed kan ikke kommunikere under Wi-Fi Direct-netværkskonfigurationen.

• Flyt mobilenheden tættere på din Brother-maskine.
  • Flyt din Brother-maskine og mobilenheden til et sted, hvor der ikke er hindringer.
  • Hvis du bruger PIN-metoden for WPS, skal du kontrollere, at du har indtastet den korrekte PIN-kode.
Ingen enhed

Under konfiguration af Wi-Fi Direct-netværket kan Brother-maskinen ikke finde din mobile enhed.

• Kontroller, at maskinen og mobilenheden er indstillet til tilstanden Wi-Fi Direct.
  • Flyt mobilenheden tættere på din Brother-maskine.
  • Flyt din Brother-maskine og mobilenheden til et sted, hvor der ikke er hindringer.
  • Hvis du konfigurerer Wi-Fi Direct-netværket manuelt, skal du kontrollere, at du har indtastet den korrekte adgangskode.
  • Hvis din mobilenhed har en konfigurationsside med oplysninger om hentning af en IP-adresse, skal du kontrollere, at mobilenhedens IP-adresse er konfigureret via DHCP.
Forkert dato og tid, kontakt din administrator.

Brother-maskinen indhenter ikke klokkeslættet fra SNTP-tidsserveren, eller du har ikke konfigureret Dato og klokkeslæt på maskinen.

• Kontroller, at indstillingerne for at få adgang til SNTP-tidsserveren er konfigureret korrekt i Web Based Management.
  • Kontroller, at indstillingerne Date&Time (Dato&klokkeslæt) for din maskine er korrekte i Web Based Management.