Konfigurer maskinen til et trådløst netværk

Relaterede modeller:DCP‑L2530DW / DCP‑L2537DW / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
  1. Tænd for computeren, og sæt disken med Brother-installationsprogrammet i computeren.
    • For Windows skal du følge disse instruktioner:
    • For Mac skal du klikke på Driver Download for at gå til Brother Solutions Center. Følg vejledningen på skærmen for at installere printerdrivere.
  2. Startskærmbilledet vises automatisk.
    Vælg dit sprog, og følg derefter vejledningen på skærmen.
    image

Hvis Brother-skærmen ikke dukker op, bedes du gøre følgende:

• (Windows 7)

Gå til Computer. Dobbeltklik på cd-/dvd-ikonet, og dobbeltklik derefter på start.exe.

• (Windows 8 og Windows 10)

Klik på proceslinjens ikon image (Stifinder), og gå derefter til Computer (Denne pc). Dobbeltklik på cd-/dvd-ikonet, og dobbeltklik derefter på start.exe.

• Hvis skærmbilledet Kontrol af brugerkonti vises, skal du klikke på Ja.
  3. Vælg Trådløs netværkstilslutning (Wi-Fi), og klik derefter på Næste .
  4. Følg vejledningen på skærmen.

Du har nu gennemført opsætningen af det trådløse netværk. Hvis du vil installere Komplet driver- og softwarepakke, som du skal bruge til din enhed, skal du sætte Brother-installationsdisken i din computer eller gå ind på din models Downloads-side i Brother Solutions Center på support.brother.com.