Hjem > Fejlfinding > Netværksproblemer > Jeg kan ikke fuldføre konfigurationen af det trådløse netværk

Jeg kan ikke fuldføre konfigurationen af det trådløse netværk

Relaterede modeller:DCP‑L2530DW / DCP‑L2537DW / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

Sluk og tænd for den trådløse router. Prøv derefter at konfigurere de trådløse indstillinger igen. Følg vejledningen herunder, hvis du ikke kan løse problemet:

Undersøg problemet via WLAN-rapporten.

Årsag Handling Interface
Dine sikkerhedsindstillinger (SSID/Netværksnøgle) er ikke korrekte.
  • Bekræft sikkerhedsindstillingerne ved hjælp af Wireless Setup Helper-hjælpeprogrammet. For at få flere oplysninger og hente hjælpeprogrammet skal du gå til din models side for Downloads på Brother Solutions Center på support.brother.com.
  • Vælg og kontrollér, at du bruger de korrekte sikkerhedsindstillinger.
    • Se vejledningen til det trådløse accesspoint/routeren for at få oplysninger om, hvordan du finder sikkerhedsindstillingerne.
    • Producentens navn eller modelnr. på det trådløse accesspoint/routeren kan muligvis indgå i standardsikkerhedsindstillingerne.
    • Rådfør dig med producenten af accesspointet/routeren, din internetudbyder eller netværksadministrator.
Trådløs
Brother-maskinens MAC-adresse er ikke tilladt. Kontroller, at Brother-maskinens MAC-adresse er tilladt i filteret. Du kan finde MAC-adressen på Brother-maskinens kontrolpanel. Trådløs
Det trådløse accesspoint/routeren er i skjult tilstand (SSID udsendes ikke).
  • Indtast det korrekte SSID-navn eller netværksnøglen manuelt.
  • Kontrollér SSID-navnet eller netværksnøglen i den vejledning, der fulgte med det trådløse accesspoint/routeren, og konfigurer det trådløse netværk igen.
Trådløs
Dine sikkerhedsindstillinger (SSID/adgangskode), er ikke korrekte.
  • Bekræft SSID og adgangskode.
    • Når du konfigurerer netværket manuelt, bliver SSID og password vist på din Brother-maskine. Hvis din mobilenhed understøtter manuel konfiguration, vil SSID og adgangskoden blive vist på din mobilenheds skærm.
Wi-Fi Direct
Du bruger Android™ 4.0. Hvis mobilenheden afbryder (cirka seks minutter efter at have anvendt Wi-Fi Direct), prøv da en et-tryks-konfiguration med WPS (anbefales), og indstil Brother-maskinen som en G/O. Wi-Fi Direct
Din Brother-maskine er placeret for langt væk fra din mobilenhed. Tag mobilenheden hen til Brother-maskinen, så der er omkring 1 meter mellem mobilenhed og maskine, når du konfigurerer Wi-Fi Direct-netværksindstillinger. Wi-Fi Direct
Der er nogle forhindringer (vægge eller møbler, for eksempel) mellem din maskine og mobilenheden. Flyt din Brother-maskine til et sted, hvor der ikke er hindringer. Wi-Fi Direct
Der er en trådløs computer, Bluetooth®-understøttet enhed, mikroovn eller digital trådløs telefon i nærheden af Brother-maskinen eller den mobile enhed. Flyt andre enheder væk fra Brother-maskinen eller den mobile enhed. Wi-Fi Direct
Hvis du har kontrolleret og prøvet alt det ovenstående, men kan stadig ikke fuldføre Wi-Fi Direct konfigurationen, skal du gøre følgende:
  • Sluk for din Brother-maskine og tænd den igen. Prøv at konfigurere Wi-Fi Direct-indstillingerne igen.
  • Hvis du bruger din Brother-maskine som klient, skal du kontrollere, hvor mange enheder der er tilladt i det nuværende Wi-Fi Direct-netværk, og derefter kontrollere, hvor mange enheder der faktisk er tilsluttet.
Wi-Fi Direct
For Windows
Hvis din trådløse forbindelse er afbrudt, og du har forsøgt alt ovenstående, anbefaler vi, at du bruger Reparationsværktøj til netværkstilslutning.