Hjem > Maskinindstillinger > Ændring af maskinindstillinger fra betjeningspanelet > Generelle indstillinger > Forhindring af opkald til et forkert nummer (Dial Restriction)

Forhindring af opkald til et forkert nummer (Dial Restriction)

Relaterede modeller:MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Denne funktion forhindrer, at brugere sender en fax eller foretager et opkald til det forkerte nummer ved en fejl. Du kan indstille maskinen til at begrænse opkald, når du bruger tastaturet, adressebogen og genveje.

MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

1. Tryk på Menu.
  2. Tryk på image eller image for at få vist [Fax], og tryk derefter på OK.
  3. Tryk på image eller image for at få vist [Opkaldsbegr.], og tryk derefter på OK.
  4. Tryk image eller image for at vise din foretrukne valgmulighed, og tryk så OK.
    • [Opkaldstastatur]
    • [Enkelttast opk]
    • [Hurtigopkald]
  5. Tryk på image eller image for at vælge en af følgende indstillinger, og tryk derefter på OK.
    Indstilling
    Beskrivelse
    Indtast # to gange

Maskinen vil bede dig indtaste nummeret igen, og hvis du derefter indtaster det samme nummer korrekt, begynder maskinen at ringe op. Hvis du indtaster et forkert nummer igen, viser displayet en fejlmeddelelse.

Til

Maskinen vil begrænse al afsendelse af fax og alle udgående opkald for den pågældende opkaldsmetode.

Fra

Maskinen begrænser ikke opkaldsmetoden.

• Indstillingen [Indtast # to gange] fungerer ikke, hvis du bruger en ekstern telefon, før du indtaster nummeret. Du bliver ikke bedt om at indtaste nummeret igen.
    • Hvis du vælger [Til] eller [Indtast # to gange]>, kan du ikke bruge rundsendelsesfunktionen.
  6. Tryk på Stop/Exit.

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

1. Tryk på image[Indstill.]>[Alle indstil.]>[Fax]>[Opkaldsbegrænsning].
  2. Tryk på en af følgende indstillinger:
    • [Opkaldstastatur]
    • [Adressebog]
      image
      Hvis du kombinerer numre fra adressebogen, når du ringer op, vil adressen blive genkendt som et opkaldstastatur-input og vil ikke blive begrænset.
    • [Genveje]
  3. Tryk på en af følgende indstillinger:
    Indstilling
    Beskrivelse
    Indtast # to gange

Maskinen vil bede dig indtaste nummeret igen, og hvis du derefter indtaster det samme nummer korrekt, begynder maskinen at ringe op. Hvis du indtaster et forkert nummer igen, viser displayet en fejlmeddelelse.

Til

Maskinen vil begrænse al afsendelse af fax og alle udgående opkald for den pågældende opkaldsmetode.

Fra

Maskinen begrænser ikke opkaldsmetoden.

image
    • Indstillingen [Indtast # to gange] fungerer ikke, hvis du bruger en ekstern telefon, før du indtaster nummeret. Du bliver ikke bedt om at indtaste nummeret igen.
    • Hvis du vælger [Til] eller [Indtast # to gange], kan du ikke bruge broadcastingfunktionen.
  4. Tryk på image.