Hjem > Fejlfinding > Andre problemer

Andre problemer

Problemer Forslag

Maskinen vil ikke tænde.

Ugunstige betingelser for strømkilden (f.eks. et lynnedslag eller en spændingsbølge) kan have udløst maskinens integrerede sikkerhedsmekanismer. Tag netledningen ud. Vent i 10 minutter, og sæt derefter netledningen i, og tryk på image for at tænde for maskinen.

Hvis problemet ikke er løst, og du bruger en strømafbryder, skal du frakoble den for at sikre, at den ikke er problemet. Sæt maskinens netledning direkte til en anden stikkontakt, der med sikkerhed fungerer. Hvis der stadig ikke er strøm, så prøv en anden nedledning.

Maskinen kan ikke udskrive EPS-data, der indeholder binære data, med BR-Script3-printerdriveren.

(Windows)

For at udskrive EPS-data skal du gøre følgende:

1. Windows 7 og Windows Server 2008 R2:

Klik på knappen image Start > Enheder og printere.

Windows Server 2008:

Klik på knappen image (Start) > Kontrolpanel > Hardware og lyd > Printere.

Windows 8 og Windows Server 2012:

Flyt din mus til skrivebordets nederste højre hjørne. Klik på Indstil > Kontrolpanel, når menulinjen vises. I Hardware og lyd *1 gruppen, skal du klikke på Vis enheder og printere.

Windows 10 og Windows Server 2016:

Klik på image > Windows System > Kontrolpanel. I Hardware og lyd-gruppen skal du klikke på Apparaten en printers weergeven.

For Windows Server 2012 R2:

Klik på KontrolpanelStart-skærmen. Klik på Hardware i gruppen Vis enheder og printere.

2. Højreklik på Brother XXX-XXXX BR-Script3-ikonet, vælg Printeregenskaber.

3. Vælg TBCP (Tagged binary communication protocol) i Enhedsindstillinger fra fanen Output-protokol.

Brother-softwaren kan ikke installeres.

(Windows)

Hvis der vises en advarsel fra sikkerhedssoftware på computeren under installationen, skal du ændre indstillingerne for sikkerhedssoftwaren for at tillade kørsel af Brother-produktets opsætningsprogram eller et andet program.

(Mac)

Hvis du bruger en firewallfunktion i antispyware- eller antivirussikkerhedssoftware, skal de deaktiveres midlertidigt, mens du installerer Brother-softwaren.

*1
For Windows Server 2012: Klik på Vis enheder og printere i gruppen Hardware og lyd

Problemer med kopiering

Problemer Forslag

Kan ikke fremstille en kopi.

Kontroller, at du trykkede på Kopi og at maskinen er i Kopifunktion.

Kontakt din administrator for at kontrollere indstillingerne for Secure Function Lock.

Lodret sort streg vises på kopier.

Sorte lodrette streger på kopier skyldes typisk, at der er snavs eller rettelak på glasstrimlen, eller at koronatråden er snavset. Rengør glasstrimlen og scannerglaspladen samt den hvide skinne og det hvide plastik over dem.

Kopierne er tomme.

Sørg for, at du ilægger dokumentet korrekt.

Problemer med scanning

Problemer Forslag

TWAIN- eller WIA-fejl vises, når scanningen starter. (Windows)

Kontroller, at Brother TWAIN- eller WIA-driveren er valgt som den primære kilde i dit scannerprogram. I Nuance PaperPort 14SE skal du f.eks. klikke på Skrivebord > Scanningsindstillinger > Vælg for at vælge Brother TWAIN/WIA-driveren.

TWAIN- eller ICA-fejl vises, når scanningen starter. (Mac)

Kontroller, at Brother TWAIN-driveren er valgt som den primære kilde.

Du kan også scanne dokumenter ved at bruge ICA-scannerdriveren.

OCR fungerer ikke.

Prøv at øge opløsningen for scanningen.

Kan ikke scanne.

Kontakt din administrator for at kontrollere indstillingerne for Secure Function Lock.

Problemer med software

Problemer Forslag

Kan ikke installere software eller udskrive.

(Windows)

Kør installationsprogrammet igen. Dette program reparerer og geninstallerer softwaren.