Hjem > Fax > PC-FAX > PC-FAX til Windows > PC-FAX-oversigt (Windows) > Konfiguration af PC-FAX-adressebogen (Windows) > Slet et medlem eller en gruppe i din PC-FAX-adressebog (Windows)

Slet et medlem eller en gruppe i din PC-FAX-adressebog (Windows)

Relaterede modeller:MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
  1. Gør et af følgende:
    • Windows 7

Klik på image (Start)>Alle programmer>Brother>Brother Utilities.

Klik på rullelisten, og vælg din models navn (hvis den ikke allerede er markeret). Klik på PC-FAX i venstre navigationsbjælke, og vælg Adressebog (Send).

• Windows 8 og Windows 10

Start image (Brother Utilities), klik derefter på rullelisten, og vælg din models navn (hvis det ikke allerede markeret). Klik på PC-FAX i venstre navigationsbjælke, og vælg Adressebog (Send).

Dialogboksen adressebog vises.
    image
  2. Vælg det medlem eller den gruppe, du ønsker at slette.
  3. Klik på image (Slet).
  4. Klik på OK, når bekræftelsesdialogfeltet vises.