Hjem > Brother iPrint&Scan til Windows og Mac > Oversigt over Brother iPrint&Scan

Oversigt over Brother iPrint&Scan

Brug Brother iPrint&Scan til Windows og Mac for at udskrive og scanne fra din computer.

Det følgende skærmbillede viser et eksempel på Brother iPrint&Scan for Windows. Det faktiske skærmbillede kan variere afhængigt af versionen af appen.

• For Windows

Gå til siden Downloads for modellen i Brother Solutions Center på support.brother.com for at downloade den seneste app.

• For Mac

Download og installer Brother iPrint&Scan fra App Store.