Tilføj Brother-maskinen i PC-FAX-modtagelse (Windows)

Relaterede modeller:MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
  • Hvis du har installeret maskinen som beskrevet i instruktionerne for netværksbruger, er maskinen sandsynligvis allerede konfigureret til dit netværk.
  1. Dobbeltklik på ikonet image (PC-Fax Receive (Klar)) på computerens proceslinje.
    Vinduet PC-FAX Receive vises.
  2. Klik på Indstillinger.
  3. Klik på Enhed>Tilføj.
    image
  4. Vælg den ønskede tilslutningsmetode.
    Vælg din maskine fra de automatiske søgeresultater herunder.
    Tilsluttede Brother-maskiner vises. Vælg en enhed på listen. Klik på OK.
    Specificér din maskine ved IP-adressen
    Indtast printerens IP-adresse i feltet IP adresse, og klik dernæst på OK.
    image
  5. Hvis du vil ændre det computernavn, der vises på maskinens display, skal du indtaste et nyt navn i feltet Indtast navnet, der vises på dit PC-display (maks. 15 tegn).
  6. Klik på OK.