Hjem > Netværk > Understøttede, grundlæggende netværksfunktioner

Understøttede, grundlæggende netværksfunktioner

Relaterede modeller:DCP‑L2530DW / DCP‑L2537DW / DCP‑L2550DN / MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Printerserveren understøtter forskellige funktioner, afhængigt af operativsystemet. Brug denne tabel til at se, hvilke netværksfunktioner og forbindelser der understøttes af de enkelte operativsystemer.

Styresystemer

Windows 7

Windows 8

Windows 10

Windows Server 2008/2008 R2/2012/2012 R2/2016

macOS v10.10.5

macOS v10.11.x

macOS v10.12.x

Udskrivning

Ja

Ja

Ja

Scanning

Ja

Ja

PC-FAX afsendelse (Kun tilgængelig for visse modeller)

Ja

Ja

PC-FAX-modtagelse (Kun tilgængelig for visse modeller)

Ja

BRAdmin Light

Ja

Ja

BRAdmin Professional

Ja

Ja

Web Based Management

Ja

Ja

Ja

Fjernkonfiguration (Kun tilgængelig for visse modeller)

Ja

Status Monitor

Ja

Ja

Driverdistributionsguide

Ja

Ja

Vertical Pairing (Lodret parring) (Kun tilgængelig for visse modeller)

Ja

image
  • Gå til siden Downloads for din model på Brother Solutions Center på support.brother.com for at downloade den nyeste version af Brothers BRAdmin Light.
  • Gå til siden Downloads for din model på Brother Solutions Center på support.brother.com for at downloade den nyeste version af Brothers hjælpeprogram BRAdmin Professional.