Hjem > Fax > Send en faxmeddelelse > Kontroller og annuller en ventende faxmeddelelse

Kontroller og annuller en ventende faxmeddelelse

Relaterede modeller:MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Du kan annullere et faxjob, før det sendes, ved at annullere faxjobbet, mens det er lagret og venter i hukommelsen.

MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

1. Tryk på image (FAX).
  2. Tryk på Menu.
  3. Tryk på image eller image for at få vist [Fax], og tryk derefter på OK.
  4. Tryk på image eller image for at få vist [Mgl.jobs], og tryk derefter på OK.
    Displayet viser antallet af jobs, der venter på at blive sendt i hukommelsen.
  5. Tryk på image eller image for at få vist det job, du vil annullere, og tryk derefter på OK.
  6. Tryk på indstillingerne den følgende tabel for at annullere eller afslutte annulleringsprocessen.
    Indstilling
    Beskrivelse
    image

Maskinen annullerer jobbet.

image

Maskinen afslutter annulleringsprocessen uden at annullere.

7. Tryk på Stop/Exit.

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

1. Tryk på image[Indstill.]>[Alle indstil.]>[Fax]>[Mgl.jobs].
  2. Udfør følgende trin for hvert job, du vil kontrollere eller annullere:
    1. Tryk på image eller image for at rulle gennem de ventende jobs, og tryk derefter på det job, du vil annullere.
    2. Tryk på [OK].
    3. Tryk på [Ja] for at bekræfte, eller tryk på [Nej] for at afslutte uden at annullere.
  3. Når du er færdig med at annullere jobs, skal du trykke på image.