Hjem > Udskrivning > Udskrivning fra din computer (Mac) > Udskrivning af et dokument (Mac)

Udskrivning af et dokument (Mac)

1. Kontroller, at du har lagt den korrekte papirstørrelse i papirbakken.
  2. Fra et program, som f.eks. Apple TextEdit skal du klikke på menuen Arkiv, og derefter vælge Udskriv.
  3. Vælg Brother XXX-XXXX (hvor XXXX er navnet på din model).
  4. Indtast det ønskede antal kopier i feltet Kopier.
  5. Klik på pop op-menuen Papirstr., og vælg derefter din papirstørrelse.
  6. Vælg den Retning (retning), der svarer til den måde, du ønsker, at dokumentet skal udskrives.
  7. Klik på programmets pop op-menu, og vælg Udskriftsindstillinger.
    Indstillingerne for Udskriftsindstillinger vises.
  8. Klik på pop-op menuen Medietype, og vælg den papirtype, du benytter.
  9. Du kan ændre andre printerindstillinger, hvis det kræves.
  10. Klik på Udskriv.