Opsætning af din computer til PC-FAX-modtagelse (Windows)

Relaterede modeller:MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
  1. Dobbeltklik på ikonet image (PC-Fax Receive (Klar)) på computerens proceslinje.
    Vinduet PC-FAX Receive vises.
  2. Klik på Indstillinger.
  3. Konfigurer nedenstående valgmulighed efter behov:
    Indstillinger
    Konfigurer automatisk start af PC-FAX-modtagelse, når du starter Windows.
    Gem
    Konfigurer stien til lagring af PC-FAX-filer, og vælg format for det modtagne dokument.
    Overfør til
    Konfigurer stien til SharePoint-serveren, og vælg indstillingen for automatisk eller manuel overførsel (kun tilgængeligt for administratorer).
    Enhed
    Vælg den Brother-maskine, der skal modtage PC-FAX.
    Lås (kun tilgængeligt for administratorer)
    Begræns brugere, der ikke har administratorrettigheder, fra at konfigurere ovenstående indstillinger.
    image
  4. Klik på OK.