Varemærker

BROTHER er enten et varemærke eller et registreret varemærke tilhørende Brother Industries, Ltd.

Microsoft, Windows, Windows Server, SharePoint, Internet Explorer, Outlook, PowerPoint, Excel, OneNote og OneDrive er enten registrerede varemærker eller varemærker tilhørende Microsoft Corporation i USA og/eller andre lande.

Apple, Mac, Safari, AirPrint, AirPrint-logoet, iPad, iPhone og iPod touch er varemærker tilhørende Apple Inc. registreret i USA og andre lande.

macOS er et varemærke tilhørende Apple Inc.

App Store er et servicemærke tilhørende Apple Inc.

Nuance og PaperPort er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende Nuance Communications, Inc. eller dets datterselskaber i USA og/eller andre lande.

PostScript og PostScript 3 er enten registrerede varemærker eller varemærker tilhørende Adobe Systems Incorporated i USA og/eller andre lande.

Wi-Fi, Wi-Fi Alliance og Wi-Fi Direct er registrerede varemærker tilhørende Wi-Fi Alliance®.

WPA, WPA2, Wi-Fi CERTIFIED, Wi-Fi Protected Setup og Wi-Fi Protected Setup-logoet er varemærker tilhørende Wi-Fi Alliance®.

Android, Gmail, Google Cloud Print, Google Drive, Google Chrome, Chrome OS og Google Play er varemærker tilhørende Google, Inc. Brug af disse varemærker kræver tilladelse fra Google.

Mopria® og Mopria®-logoet er registrerede varemærker og servicemærker, som tilhører Mopria Alliance, Inc. i USA og andre lande. Uberettiget brug er strengt forbudt.

Mozilla og Firefox er registrerede varemærker tilhørende Mozilla Foundation.

Intel er et varemærke tilhørende Intel Corporation i USA og/eller andre lande.

Evernote og Evernote Elephant-logoet er varemærker tilhørende Evernote Corporation og bruges under licens.

Bluetooth®-ordmærket er et registreret varemærke, som ejes af Bluetooth SIG, Inc., og enhver brug, som Brother Industries, Ltd. gør af sådanne mærker, finder sted under licens.

WordPerfect er et registreret varemærke tilhørende Corel Corporation og/eller virksomhedens datterselskaber i Canada, USA og/eller andre lande.

De enkelte selskaber, hvis softwaretitler er nævnt i denne brugsanvisning, har en softwarelicensaftale specifikt for deres navnebeskyttede programmer.

Alle virksomheders handelsmærker og produktnavne, der forekommer på Brother-produkter, relaterede dokumenter og andet materiale, er alle varemærker eller registrerede varemærker tilhørende disse virksomheder.