Hjem > Netværk > Flere metoder til konfiguration af din Brother-maskine til et trådløst netværk > Brug Wi-Fi Direct® > Konfiguration af dit Wi-Fi Direct-netværk > Konfigurer Wi-Fi Direct-netværket med éttryks-metoden i Wi-Fi Protected Setup (WPS)

Konfigurer Wi-Fi Direct-netværket med éttryks-metoden i Wi-Fi Protected Setup (WPS)

Relaterede modeller:DCP‑L2530DW / DCP‑L2537DW / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

DCP-L2530DW/DCP-L2537DW/MFC-L2710DW

Hvis mobilenheden understøtter WPS (PBC: Push Button Configuration, konfiguration med trykknap), skal du følge disse trin for at konfigurere et Wi-Fi Direct-netværk:
  1. Tryk på Menu.
  2. Tryk på image eller image for at vælge indstillingen [Netværk], og tryk derefter på OK.
  3. Tryk på image eller image for at vælge indstillingen [Wi-Fi Direct], og tryk derefter på OK.
  4. Tryk på image eller image for at vælge indstillingen [Gruppeejer], og tryk derefter på OK.
  5. Tryk på image eller image for at vælge indstillingen [Til], og tryk derefter på OK.
  6. Tryk på image eller image for at vælge indstillingen [Tryk knap], og tryk derefter på OK.
  7. Når [Wi-Fi Direct til?] vises, skal Wi-Fi Direct aktiveres.
  8. Aktivér mobilenhedens WPS-trykknapkonfigurationsmetode (du kan finde flere oplysninger i mobilenhedens betjeningsvejledning), når [Aktivér Wi-Fi Direct på anden enhed, og tryk på OK.] vises på maskinens display. Tryk på OK på maskinen.
    Dette starter konfigurationen af Wi-Fi Direct. Du kan annullere ved at trykke på Clear (Slet).
  9. Hvis det lykkes mobilenheden at oprette forbindelse, viser maskinens display [Tilsluttet]. Konfigurationen af Wi-Fi Direct-netværket er dermed fuldført. Mobil Print/Scan vejledning til Brother iPrint&Scan indeholder oplysninger om udskrivning fra eller scanning til din mobilenhed. Gå til din models Manualer-side på Brother Solutions Center på support.brother.com for at se brugsanvisningen.

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

Hvis mobilenheden understøtter WPS (PBC: Push Button Configuration, konfiguration med trykknap), skal du følge disse trin for at konfigurere et Wi-Fi Direct-netværk:
image
Når maskinen modtager en Wi-Fi Direct-anmodning fra din mobilenhed, vises meddelelsen [Anmodning om Wi-Fi Direct-forbindelse modtaget. Tryk på [OK] for at tilslutte.] på displayet. Tryk på [OK] for at oprette forbindelse.
  1. Tryk på image[Indstill.]>[Alle indstil.]>[Netværk]>[Wi-Fi Direct]>[Gruppeejer].
  2. Tryk på [Til].
  3. Tryk på image eller image for at vælge indstillingen [Tryk knap]. Tryk på [Tryk knap].
  4. Aktivér mobilenhedens WPS-trykknapkonfigurationsmetode (du kan finde flere oplysninger i mobilenhedens betjeningsvejledning), når [Aktiver Wi-Fi Direct på anden enhed. Tryk derefter på [OK].] vises på maskinens display. Tryk på [OK] på Brother-maskinen.
    Dette starter konfigurationen af Wi-Fi Direct. Du kan annullere ved at trykke på image.
  5. Hvis det lykkes mobilenheden at oprette forbindelse, viser maskinens display [Tilsluttet]. Konfigurationen af Wi-Fi Direct-netværket er dermed fuldført. Mobil Print/Scan vejledning til Brother iPrint&Scan indeholder oplysninger om udskrivning fra eller scanning til din mobilenhed. Gå til din models Manualer-side på Brother Solutions Center på support.brother.com for at se brugsanvisningen.