Hjem > Fax > Send en faxmeddelelse > Annullér en igangværende fax

Annullér en igangværende fax

Relaterede modeller:MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

1. Tryk på Stop/Exit, mens maskinen ringer op eller sener en fax.
  2. Tryk på en indstilling i tabellen for at annullere eller fortsætte det igangværende faxjob.
    Indstilling
    Beskrivelse
    image

Maskinen afbryder afsendelsen af faxjobbet.

image

Maskinen afslutter processen uden at annullere faxjobbet.

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

1. Tryk på image, mens maskinen ringer op eller sener en fax.

Displayet viser [Annuller Job?].

2. Tryk på en indstilling i tabellen for at annullere eller fortsætte det igangværende faxjob.
    Ja

Maskinen afbryder afsendelsen af faxjobbet.

Nej

Maskinen afslutter processen uden at annullere faxjobbet.