Hjem > Mobile/Web Connect > Mopria® Print Service

Mopria® Print Service

Relaterede modeller:DCP‑L2530DW / DCP‑L2537DW / DCP‑L2550DN / MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

Mopria® Print Service er en udskrivningsfunktion på mobilenheder til Android (Android version 4.4 eller nyere), der er udviklet af Mopria® Alliance. Med denne tjeneste kan du oprette forbindelse til samme netværk som din maskine og udskrive uden yderligere konfiguration. Mange Android-apps understøtter udskrivning.

image
image
  1. Android 4.4 eller nyere
  2. Wi-Fi®-forbindelse
  3. Brother-maskinen

Du skal downloade Mopria® Print Service fra Google Play Butik og installere den på din Android-enhed. Husk, at du skal aktivere tjenesten, før du kan bruge den.