Hjem > Introduktion til din Brother-maskine > Oversigt over kontrolpanel

Oversigt over kontrolpanel

Relaterede modeller:MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

Betjeningspanelet varierer, afhængigt af modellen.

image
  1. Near Field Communication (NFC) (MFC-L2750DW)
    Hvis din Android-enhed understøtter NFC-funktionen, kan du udskrive fra din enhed eller scanne dokumenter til din enhed ved, at enheden berører NFC-symbolet på betjeningspanelet.
  2. Touchscreen (LCD)
    Åbn menuer og indstillinger ved at trykke på dem på denne touchskærm.
  3. Menuknapper
    image (Tilbage)
    Tryk på denne knap for at gå tilbage til den forrige menu.
    image (Hjem)
    Tryk for at gå tilbage til hjemmeskærmen.
    image (Annuller)
    Tryk for at annullere en handling.
  4. Opkaldsplade (numeriske taster)
    Tryk på tallene på touchpanelet for at ringe op til telefon- eller faxnumre og for at indtaste antallet af kopier.
  5. Lampe i tænd/sluk-knap

Lampen lyser afhængigt af maskinens tænd/sluk-status.

6. image Tænd/sluk
    • Tænd maskinen ved at trykke på image.
    • Sluk maskinen ved trykke og holde image. Touchskærmens display viser [Lukker ned] og forbliver tændt i et par sekunder, før den slukkes. Hvis du har tilsluttet en ekstern telefon eller TAD, er den altid tilgængelig.