Hjem > Mobile/Web Connect > Brother Web Connect > Online tjenester, der anvendes sammen med Brother Web Connect

Online tjenester, der anvendes sammen med Brother Web Connect

Relaterede modeller:MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Brug Brother Web Connect til at få adgang til tjenester fra din Brother-maskine:

For at bruge Brother Web Connect skal du have en konto hos den ønskede onlinetjeneste. Hvis du ikke allerede har en konto, kan du gå ind på tjenestens websted fra en computer og oprette en konto.

Du behøver ikke oprette en konto for at bruge Brother Creative Center.

Google Drive™
En online lagrings- redigerings- og delingstjeneste til dokumenter og filsynkronisering.
URL: drive.google.com
Evernote®
En online lagrings- og styringstjeneste til filer.
URL: www.evernote.com
Dropbox
En online lagrings-, delings- og synkroniseringstjeneste til filer.
URL: www.dropbox.com
OneDrive
En online lagrings-, delings- og administrationstjeneste til filer.
URL: onedrive.live.com
Box
En online redigerings- og delingstjeneste til dokumenter.
URL: www.box.com
OneNote
En online redigerings- og delingstjeneste til dokumenter.
URL: www.onenote.com
Brother Creative Center
Et websted, der tilbyder forskellige skabeloner, f.eks. lykønskningskort, brochurer og kalendere, som du kan udskrive på din Brother-maskine (kun tilgængelig i visse lande).
www.brother.com/creativecenter

Hvis du vil have flere oplysninger om disse tjenester, kan du gå ind på webstedet for den respektive tjeneste.

Følgende tabel viser, hvilke filtyper du kan bruge med hver Brother Web Connect-funktion:

Tilgængelige tjenester

Google Drive™

Dropbox

OneDrive

Box

OneNote

Evernote®

Brother Creative Center

Hentning og udskrivning af billeder

JPEG

PDF

DOCX

XLSX

*2

PPTX

(kun udskrivning)

Overfør scannede billeder

JPEG

PDF *2

DOCX

XLSX

PPTX

TIFF

XPS

JPEG

PDF *2

DOCX

XLSX

PPTX

TIFF

XPS

-

*1
DOC/XLS/PPT-formater er også tilgængelige for download og udskrivning af billeder.
*2
Til overførsel af scannede billeder omfatter PDF søgbar PDF, signeret PDF, sikker PDF og PDF/A.

image

(For Hong Kong, Taiwan og Korea)

Brother Web Connect understøtter kun filnavne på engelsk. Filer, der er navngivet på lokalsproget, downloades ikke.