Hjem > Fejlfinding > Overfør dine faxer eller faxjournalrapport > Overførsel af faxer til en anden faxmaskine

Overførsel af faxer til en anden faxmaskine

Relaterede modeller:MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

Hvis ikke du har indstillet dit afsender-ID, kan du ikke indtaste faxoverførselstilstand.

MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

1. Tryk på Menu.
  2. Tryk på image eller image for at få vist [Service], og tryk derefter på OK.
  3. Tryk på OK for at vælge [Dataoverførsel].
  4. Tryk på image eller image for at få vist [Faxoverførsel], og tryk derefter på OK.
  5. Gør et af følgende:
    • Hvis displayet viser [Ingen data], betyder det, at der ingen faxer er tilbage i maskinens hukommelse. Tryk på Stop/Exit.
    • Skriv det faxnummer, hvortil faxer videresendes til. Tryk på Start.

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

1. Tryk på image[Indstill.]>[Alle indstil.]>[Service]>[Dataoverførsel]>[Faxoverførsel].
  2. Gør et af følgende:
    • Hvis displayet viser [Ingen data], betyder det, at der ingen faxer er tilbage i maskinens hukommelse. Tryk på [Luk].
    • Skriv det faxnummer, hvortil faxer videresendes til.
  3. Tryk på [Faxstart].