Hjem > Fax > Modtagelse af en faxmeddelelse > Indstillinger i Modtagetilstand > Registrer et nummer i blokeringslisten

Registrer et nummer i blokeringslisten

Relaterede modeller:MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Hvis du ikke vil at modtage faxmeddelelser eller opkald fra bestemte numre, skal du registrere numrene på din liste over blokerede opkaldere. Maskinen kan registrere op til 100 fax- eller telefonnumre fra nummervisningshukommelsen.

• Du skal anmode om nummervisningstjenesten hos dit lokale telefonselskab.
  • Det nummer, du vil registrere, skal gemmes i nummervisningshukommelsen.

Funktionen Nummervisning findes ikke i visse lande.

MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

1. Tryk på image (FAX).
  2. Tryk på Menu.
  3. Tryk på image eller image for at få vist [Fax], og tryk derefter på OK.
  4. Tryk på image eller image for at få vist [Antispam fax], og tryk derefter på OK.
  5. Tryk på image eller image for at få vist indstillingen [Registrer], og tryk derefter på OK.

Maskinen viser numrene i nummervisningshukommelsen.

image
    • Tryk på image, og tryk derefter på OK for at slette nummeret.
    • Vælg [Udskriv rapport], og tryk derefter på OK for at udskrive blokeringslisten. Følg menuerne på skærmen.
  6. Tryk på image eller image for at få vist det ønskede nummer, og tryk derefter på OK.
  7. Tryk på image for at registrere nummeret.
    image
    Hvis du vil gå tilbage uden at registrere nummeret, skal du trykke på image.
  8. Tryk på Stop/Exit.

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

1. Tryk på image[Indstill.]>[Alle indstil.]>[Fax]>[Antispam fax].
  2. Tryk på [Registrer].
    image
    • Vælg [Slet], og tryk derefter på [OK] for at slette nummeret.
    • For at udskrive blokeringslisten skal du trykke på [Print rapport] og derefter følge menuerne på skærmen.
  3. Tryk på image eller image for at vise det ønskede nummer, og tryk derefter på nummeret.
  4. Tryk på [Ja].
  5. Tryk på image.