Hjem > Fejlfinding > Problemer i forbindelse med Google Cloud Print

Problemer i forbindelse med Google Cloud Print

Relaterede modeller:DCP‑L2530DW / DCP‑L2537DW / DCP‑L2550DN / MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

Problemer

Forslag

Min Brother-maskine findes ikke på listen over printere.

Kontroller, at maskinen er tændt.

Kontroller, at Google Cloud Print™ er aktiveret.

Kontroller, at maskinen er registreret med Google Cloud Print™. Hvis den ikke er registreret, så forsøg at registrere den igen.

Jeg kan ikke udskrive.

Kontroller, at maskinen er tændt.

Kontrollér netværksindstillingerne. imageimage Relaterede informationer

Nogle filer kan muligvis ikke udskrives eller udskrives muligvis ikke nøjagtigt, som de vises.

Jeg kan ikke registrere Brother-maskinen med Google Cloud Print™.

Kontroller, at maskinen er sluttet til et netværk med internetadgang.

Kontroller, at dato og klokkeslæt er korrekt indstillet på maskinen.

Jeg ser ikke en bekræftelsesmeddelelse på Brother-maskinen, når jeg forsøger at registrere med Google Cloud Print™, selv efter at have gentaget registreringstrinnene.

Kontroller, at Brother-maskinen ikke arbejder, mens du registrerer med Google Cloud Print™.