Hjem > Fax > Faxrapporter > Udskriv en transmissionsbekræftelsesrapport

Udskriv en transmissionsbekræftelsesrapport

Relaterede modeller:MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Du kan bruge transmissionsbekræftelsesrapporten som bevis på, at du har sendt en fax. Denne rapport lister modtagerens navn eller faxnummer, tid og dato for transmissionen, transmissionens varighed, antal sendte sider samt hvorvidt, transmissionen lykkedes.

Der er flere tilgængelige indstillinger for transmissionsbekræftelsesrapporten:

Til

Udskriver en rapport efter hver fax, du sender.

Til (+Billede)

Udskriver en rapport efter hver fax, du sender.

En del af faxmeddelelsens første side vises på rapporten.

Kun fejl

Udskriver en rapport, hvis faxmeddelelsen ikke bliver sendt på grund af en transmissionsfejl.

Kun fejl er fabriksindstillingen.

Kun fejl (+Billede)

Udskriver en rapport, hvis faxmeddelelsen ikke bliver sendt på grund af en transmissionsfejl.

En del af faxmeddelelsens første side vises på rapporten.

Fra

Din Brother-maskinen udskriver ingen rapporter efter afsendelse af faxer.

MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

1. Tryk på Menu.
  2. Tryk på image eller image for at få vist [Fax], og tryk derefter på OK.
  3. Tryk på image eller image for at få vist [Rapportindst.], og tryk derefter på OK.
  4. Tryk på image eller image for at få vist [Afs bekræft], og tryk derefter på OK.
  5. Tryk image eller image for at vise [Kun fejl], [Kun fejl+bille.], [Fra], [Til (+Billede)], eller [Til (+Billede)] indstilling, og tryk på OK.
  6. Tryk på Stop/Exit.

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

1. Tryk på image[Indstill.]>[Alle indstil.]>[Fax]>[Rapportindst.]>[Bekræftelse].
  2. Tryk på image eller image for at vælge den ønskede indstilling.
    Hvis du vælger [Til+Image] eller [Kun fejl (+Billede)], vil billedet ikke blive vist på transmissionsbekræftelsesrapporten, hvis realtidstransmission er indstillet til [Til].
  3. Tryk på image.
    Hvis transmissionen lykkes, vises OK ved siden af RESULTAT på transmissionsbekræftelsesrapporten. Hvis transmissionen ikke lykkes, vises NG ved siden af RESULTAT.