Hjem > Introduktion til din Brother-maskine > Oversigt over kontrolpanel

Oversigt over kontrolpanel

Relaterede modeller:DCP‑L2510D / DCP‑L2530DW / DCP‑L2537DW / DCP‑L2550DN / MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW

Betjeningspanelet varierer, afhængigt af modellen.

MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

image

1. Lynopkaldsknapper

Gem og foretag genopkald til op til otte fax- og telefonnumre.

Du kan få adgang til gemte enkelttastfax- og telefonnummer 1-4 ved at trykke på enkelttastknappen med det pågældende nummer. Du kan få adgang til gemte enkelttastfax- og telefonnummer 5-8 ved at trykke på Shift og holde den nede, mens du trykker på knappen.

2. Funktionsknapper
    Redial/Pause (Genopk./Pause)

Tryk på denne knap for at ringe op til det sidst opkaldte nummer. Knappen indsætter en pause ved programmering af hurtigopkaldsnumre, eller når der foretages et manuelt opkald.

Tel/R

Tryk på Tel/R for at føre en telefonsamtale efter det eksterne telefonrør er løftet under F/T hurtig dobbeltringning.

Når en PBX er tilsluttet, kan du bruge denne knap til at få adgang til en ekstern linje, genopkalde til en operatør eller viderestille et opkald til et andet lokalnummer.

WiFi (til trådløse modeller)

Tryk på knappen WiFi, og start det trådløse installationsprogram på din computer. Følg vejledningen på skærmen for at konfigurere en trådløs forbindelse mellem maskinen og dit netværk.

Når WiFi-lyset er tændt, har din Brother-maskine forbindelse til et trådløst accesspoint. Når WiFi-lyset blinker, er den trådløse forbindelse afbrudt, eller din maskine er ved at oprette forbindelse til et trådløst accesspoint.

Resolution (Opløsning) (kun bestemte modeller)

Tryk for at ændre faxopløsningen.

2 in 1 (ID) Copy (2 i 1(id) Kopi)

Tryk for at kopiere begge sider af et id-kort til en enkelt side.

2-sided

Tryk på denne knap for at kopiere på begge sider af papiret.

Options (Valg)

Tryk på denne knap for at få adgang til midlertidige indstillinger for fax, scanning eller kopiering.

3. Display (LCD)

Viser meddelelser for at hjælpe dig med at opsætte og bruge maskinen.

Hvis maskinen er indstillet til faxtilstand, vises følgende på displayet:
    image

a. Dato og klokkeslæt

b. Modtagefunktion

Når du trykker på COPY (Kopi), viser displayet:
    image

c. Kopitype

d. Antal kopier

e. Kvalitet

f. Kontrast

g. Kopiforhold

4. Funktionsknapper
    FAX

Tryk på denne knap for at indstille maskinen til faxfunktion.

SCAN

Tryk for at skifte maskinen til scannefunktion.

COPY (Kopi)

Tryk på denne knap for at indstille maskinen til kopifunktion.

image

1. Menuknapper
    Clear (Slet)

Tryk for at slette indtastede data eller annullere den aktuelle indstilling.

Menu

Tryk for at få adgang til menuen til programmering af maskinens indstillinger.

OK

Tryk for at gemme maskinens indstillinger.

image eller image

Tryk for at rulle frem og tilbage i menupunkterne.

image eller image
    • Tryk for at rulle op eller ned i menuer og indstillinger.
    • Tryk for at ændre opløsningen i faxfunktion.
    image

Tryk på image for at få adgang til hurtigopkaldsnumre.

2. Numerisk tastatur
    • Bruges til at kalde op til fax- og telefonnumre.
    • Brug et tastatur til at indtaste tekst eller tegn.
  3. image Tænd/sluk
    • Tænd maskinen ved at trykke på image.

• Sluk maskinen ved at holde image inde. Displayet viser [Lukker ned] og forbliver tændt i et par sekunder, før det selv slukker. Hvis du har tilsluttet en ekstern telefon eller TAD, er den altid tilgængelig.

4. Stop/Exit
    • Tryk for at stoppe en handling.
    • Tryk for at afslutte en menu.
  5. Start
    • Tryk for at starte afsendelse af faxer.
    • Tryk for at starte kopieringen.
    • Tryk for at starte scanningen af dokumenter.

DCP-L2510D/DCP-L2530DW/DCP-L2537DW/DCP-L2550DN

image

1. image Tænd/sluk
    • Tænd maskinen ved at trykke på image.

• Sluk maskinen ved at holde image inde. Displayet viser [Lukker ned] og forbliver tændt i et par sekunder, før det selv slukker.

2. Funktionsknapper
    Copy/Scan Options (Kopi/Scan Valg)

Tryk på denne knap for at få adgang til midlertidige indstillinger for scanning eller kopiering.

WiFi (til trådløse modeller)

Tryk på knappen WiFi, og start det trådløse installationsprogram på din computer. Følg vejledningen på skærmen for at konfigurere en trådløs forbindelse mellem maskinen og dit netværk.

Når WiFi-lyset er tændt, har din Brother-maskine forbindelse til et trådløst accesspoint. Når WiFi-lyset blinker, er den trådløse forbindelse afbrudt, eller din maskine er ved at oprette forbindelse til et trådløst accesspoint.

Scan

Tryk for at skifte maskinen til scannefunktion.

2 in 1 (ID) Copy (2 i 1(id) Kopi)

Tryk for at kopiere begge sider af et id-kort til en enkelt side.

2-sided (kun bestemte modeller)

Tryk på denne knap for at kopiere på begge sider af papiret.

3. Display (LCD)

Viser meddelelser for at hjælpe dig med at opsætte og bruge maskinen.

Hvis maskinen er i Klar-tilstand eller Kopifunktion, viser displayet:
    image

a. Kopitype

b. Antal kopier

c. Kvalitet

d. Kontrast

e. Kopiforhold

image

1. Menuknapper
    Menu

Tryk for at få adgang til menuen til programmering af maskinens indstillinger.

Clear (Slet)

• Tryk for at slette indtastede data.
    • Tryk for at annullere den aktuelle indstilling.

OK

Tryk for at gemme maskinens indstillinger.

image eller image

Tryk for at rulle op eller ned i menuer og indstillinger.

2. Stop/Exit
    • Tryk for at stoppe en handling.
    • Tryk for at afslutte en menu.
  3. Start
    • Tryk for at starte kopieringen.
    • Tryk for at starte scanningen af dokumenter.