Hjem > Sikkerhed > Netværkssikkerhedsfunktioner > Secure Function Lock 3.0 > Konfiguration af Secure Function Lock 3.0 med Web Based Management

Konfiguration af Secure Function Lock 3.0 med Web Based Management

Relaterede modeller:MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
  1. Start din webbrowser.
  2. Indtast "http://maskinens IP-adresse" i browserens adresselinje (hvor "maskinens IP-adresse" er IP-adressen for maskinen).

Eksempel:

http://192.168.1.2

3. En adgangskode er som standard ikke påkrævet. Indtast en adgangskode, hvis du har indstillet en, og klik derefter på image.
  4. Klik på fanen Administrator.
  5. Klik på menuen User Restriction Function (Brugerbegrænsning) i venstre navigationslinje.
  6. Vælg Secure Function Lock (Sikker funktionslås).
  7. Klik på Submit (Send).
  8. Klik på menuen Restricted Functions (Begrænsede funktioner) i venstre navigationslinje.
  9. Skriv et gruppenavn eller et brugernavn i feltet User List / Restricted Functions (Brugerliste/begrænsede funktioner).
  10. Marker et afkrydsningsfelt for at tillade, eller fjern markeringen i et afkrydsningsfelt for at begrænse den anførte funktion i kolonnen Print (Udskriv) og andre kolonner.
  11. Markér afkrydsningsfeltet On (Til) i kolonnen Page Limit (Sidebegrænsning), og skriv det maksimale antal i feltet Max. Pages (Maks. sider) for at konfigurere det maksimale antal sider.
  12. Klik på Submit (Send).
  13. Klik på menuen User List (Brugerliste) i venstre navigationslinje.
  14. Indtast et brugernavn i feltet User List (Brugerliste).
  15. Indtast en firecifret adgangskode i feltet PIN number (PIN nummer).
  16. Vælg User List / Restricted Functions (Brugerliste/begrænsede funktioner) fra rullelisten for den enkelte bruger.
  17. Klik på Submit (Send).