Annullér en igangværende rundsendelse

Relaterede modeller:MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Mens du rundsender, kan du annullere den fax, der er ved at blive sendt, eller hele rundsendelsesjobbet.

MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

1. Tryk på Menu.
  2. Tryk på image eller image for at få vist [Fax], og tryk derefter på OK.
  3. Tryk på image eller image for at få vist [Mgl.jobs], og tryk derefter på OK.
    Displayet viser rundsendelsesjobnummeret efterfulgt af faxnummeret, der tastes (for eksempel [#001123456789]) og rundsendelsesjobnummeret (for eksempel [Broadcast#001]).
  4. Tryk på image eller image for at få vist faxnummeret, der ringes op eller rundsendelsesjobnummeret, og tryk derefter på OK.
  5. Tryk på den viste indstilling i følgende tabel for at annullere eller afslutte annulleringsprocessen.
    Indstilling
    Beskrivelse
    image

Maskinen annullerer den fax, der er ved at blive sendt.

image

Maskinen afslutter annulleringsprocessen uden at annullere.

Hvis du annullerede den fax, der var ved at blive sendt, spørger displayet dig om, du vil annullere rundsendelsesjobbet.
  6. Tryk på den viste indstilling i følgende tabel for at annullere rundsendelsesjobbet eller afslutte annulleringsprocessen.
    Indstilling
    Beskrivelse
    image

Maskinen annullerer rundsendelsesjobbet.

image

Maskinen afslutter annulleringsprocessen uden at annullere.

7. Tryk på Stop/Exit.

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

1. Tryk på image.
  2. Gør et af følgende:
    • Tryk på [Hele rund- sendelsen] for at annullere hele rundsendelsen. Tryk på [Ja] for at bekræfte, eller tryk på [Nej] for at afslutte uden at annullere rundsendelsen.
    • For at annullere det aktuelle job skal du trykke på navnet eller nummeret, der skal annulleres, på displayet. Tryk på [Ja] for at bekræfte, eller tryk på [Nej] for at afslutte uden at annullere faxen, der er ved at blive sendt.
    • For at afslutte uden at annullere skal du trykke på image.