Hjem > Fax > Telefontjenester og eksterne enheder > Ekstern TAD (telefonsvarer)

Ekstern TAD (telefonsvarer)

Relaterede modeller:MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

Du kan slutte en ekstern telefonsvarer (TAD) til samme linje som maskinen. Når telefonsvareren besvarer et opkald, "lytter" maskinen efter CNG-toner (faxopkaldstoner), der sendes af en afsendende faxmaskine. Hvis den hører dem, overtager maskinen opkaldet og modtager faxmeddelelsen. Hvis den ikke hører dem, lader den din telefonsvarer tage imod en talemeddelelse, og displayet viser [Telefon].

Den eksterne TAD skal svare inden for fire ring (vi anbefaler, at der indstilles til to ring). Dette skyldes, at maskinen ikke kan høre CNG-tonerne, før den eksterne telefonsvarer har besvaret opkaldet. Den afsendende maskine sender kun CNG-toner otte til ti sekunder længere. Vi kan ikke anbefale brug af den takstbesparende funktion på den eksterne telefonsvarer, hvis det kræver mere end fire ringninger at aktivere den.

image

VIGTIGT

Tilslut IKKE en telefonsvarer et andet sted på den samme telefonlinje.

image

Hvis du har problemer med at modtage faxmeddelelser, skal du reducere indstillingen Forsinket opkald på den eksterne telefonsvarer.