Hjem > Fax > Modtagelse af en faxmeddelelse > Fjernhentning af fax > Brug af din fjernadgangskode

Brug af din fjernadgangskode

Relaterede modeller:MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
  1. Ring til dit faxnummer fra en telefon eller en anden faxmaskine med trykknap.
  2. Når maskinen svarer, skal du straks indtaste din fjernadgangskode (tre cifre efterfulgt af *).
  3. Maskinen signalerer, hvis den har modtaget meddelelser:
    • Et langt bip – Faxmeddelelser
    • Intet bip – Ingen meddelelser
  4. Når maskinen afgiver to korte bip, skal du indtaste en kommando.
    • Maskinen vil lægge på, hvis du venter mere end 30 sekunder på at indtaste en kommando.
    • Maskinen vil bippe tre gange, hvis du indtaster en ugyldig kommando.
  5. Tryk på 9 0 for at nulstille maskinen, når du er færdig.
  6. Læg røret på.
    • Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig i visse lande eller understøttes ikke af dit lokale telefonselskab.