Hjem > Mobile/Web Connect > AirPrint > Før brug af AirPrint > Netværksindstillinger til brug af AirPrint

Netværksindstillinger til brug af AirPrint

Relaterede modeller:DCP‑L2530DW / DCP‑L2537DW / DCP‑L2550DN / MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

Brug af AirPrint kræver, at din mobilenhed er sluttet til samme trådløse netværk som din Brother-maskine. AirPrint understøtter trådløse forbindelser, der anvender infrastrukturtilstand eller Wi-Fi Direct®.

Yderligere oplysninger om konfiguration af din mobilenhed til trådløst netværk findes i brugsanvisningen til din mobilenhed. Der er et link til brugsanvisningen til din mobilenhed på Apples websted, som kan ses ved at trykke på image i Safari.

Se Hurtig installationsvejledning eller relaterede emner i denne brugsanvisning for at konfigurere Brother-maskinen til et trådløst netværk. Hvis Brother-maskinen understøtter et kabelbaseret netværk, kan du bruge et netværkskabel til at slutte maskinen til det trådløse accesspoint/routeren.

Se relaterede emner i denne online brugsanvisning, hvis Brother-maskinen understøtter Wi-Fi Direct, og du vil konfigurere Brother-maskinen til et Wi-Fi Direct-netværk.