Hjem > Netværk > Flere metoder til konfiguration af din Brother-maskine til et trådløst netværk > Konfigurer maskinen til et trådløst netværk, når SSID'et ikke rundsendes

Konfigurer maskinen til et trådløst netværk, når SSID'et ikke rundsendes

Relaterede modeller:DCP‑L2530DW / DCP‑L2537DW / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

DCP-L2530DW/DCP-L2537DW/MFC-L2710DW

Før du konfigurerer din maskine, anbefaler vi, at du noterer indstillingerne for dit trådløse netværk. Du får brug for disse oplysninger, før du fortsætter med konfigurationen.

1. Kontroller og noter de nuværende indstillinger for det trådløse netværk.
    Netværksnavn (SSID)

Kommunikationsmetode Godkendelsesmetode Krypteringsmetode Netværksnøgle
    Infrastruktur Åbent system INGEN -
    WEP
    Delt nøgle WEP
    WPA/WPA2-PSK AES
    TKIP

Eksempel:

Netværksnavn (SSID)
    HELLO
    Kommunikationsmetode Godkendelsesmetode Krypteringsmetode Netværksnøgle
    Infrastruktur WPA2‑PSK AES 12345678
    image
    Hvis routeren bruger WEP-kryptering, skal du indtaste den første WEP-nøgle. Brother-maskinen understøtter kun brugen af den første WEP-nøgle.
  2. Tryk på Menu.
  3. Tryk på image eller image for at vælge indstillingen [Netværk], og tryk derefter på OK.
  4. Tryk på image eller image for at vælge indstillingen [WLAN], og tryk derefter på OK.
  5. Tryk på image eller image for at vælge indstillingen [Opsæt.guide], og tryk derefter på OK.
  6. Når [WLAN Aktiver ?] vises, skal det trådløse netværk aktiveres.
    Dette starter guiden til trådløs opsætning.
  7. Maskinen søger efter dit netværk og viser en liste over tilgængelige SSID'er. Tryk på image eller image for at vælge indstillingen [<Ny SSID>], og tryk derefter på OK.
  8. Indtast SSID-navnet, og tryk på OK.
  9. Tryk på image eller image for at vælge indstillingen [Infrastruktur], og tryk derefter på OK.
  10. Tryk på image eller image for at vælge den ønskede godkendelsesmetode, og tryk derefter på OK.
  11. Gør et af følgende:
    • Hvis du har valgt indstillingen [Åbent system], skal du trykke på image eller image for at vælge krypteringstypen [Ingen] eller [WEP] og derefter trykke på OK.

Hvis du har valgt krypteringstypen [WEP], skal du indtaste en WEP-nøgle og derefter trykke på OK.

• Hvis du har valgt indstillingen [Delt nøgle], skal du indtaste WEP-nøglen og trykke på OK.
    • Hvis du har valgt indstillingen [WPA/WPA2-PSK], skal du trykke på image eller image for at vælge krypteringstypen [TKIP + AES] eller [AES] og derefter trykke på OK.

Indtast WPA-nøglen, og tryk på OK.

image
    Brother-maskinen understøtter kun brugen af den første WEP-nøgle.
  12. Vælg [Ja] for at anvende indstillingerne. Du kan annullere ved at vælge [Nej].
  13. Maskinen forsøger at oprette forbindelse til den trådløse enhed, du har valgt.
Hvis det lykkedes den trådløse enhed at oprette forbindelse, viser maskinens LCD [Tilsluttet].

Du har nu gennemført opsætningen af det trådløse netværk. Hvis du vil installere Komplet driver- og softwarepakke, som du skal bruge til din enhed, skal du sætte Brother-installationsdisken i din computer eller gå ind på din models Downloads-side i Brother Solutions Center på support.brother.com.

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

Før du konfigurerer din maskine, anbefaler vi, at du noterer indstillingerne for dit trådløse netværk. Du får brug for disse oplysninger, før du fortsætter med konfigurationen.

1. Kontroller og noter de nuværende indstillinger for det trådløse netværk.
    Netværksnavn (SSID)

Kommunikationsmetode Godkendelsesmetode Krypteringsmetode Netværksnøgle
    Infrastruktur Åbent system INGEN -
    WEP
    Delt nøgle WEP
    WPA/WPA2-PSK AES
    TKIP

Eksempel:

Netværksnavn (SSID)
    HELLO
    Kommunikationsmetode Godkendelsesmetode Krypteringsmetode Netværksnøgle
    Infrastruktur WPA2‑PSK AES 12345678
    image
    Hvis routeren bruger WEP-kryptering, skal du indtaste den første WEP-nøgle. Brother-maskinen understøtter kun brugen af den første WEP-nøgle.
  2. Tryk på image[Indstill.]>[Alle indstil.]>[Netværk]>[WLAN]>[Opsæt.guide].
  3. Tryk på [Skift netværksinterface til trådløst?], når [Ja] vises.
    Dette starter guiden til trådløs opsætning. Du kan annullere ved at trykke på [Nej].
  4. Maskinen søger efter dit netværk og viser en liste over tilgængelige SSID'er. Tryk på image eller image for at vise [<Ny SSID>]. Tryk på [<Ny SSID>], og tryk derefter på [OK].
  5. Indtast SSID-navnet, og tryk på [OK].
  6. Tryk på [Infrastruktur], når du bliver bedt om det.
  7. Vælg godkendelsesmetoden.
  8. Gør et af følgende:
    • Hvis du har valgt indstillingen [Åbent system], skal du trykke på [Ingen] eller [WEP].

Hvis du har valgt indstillingen [WEP] som krypteringstype, skal du indtaste WEP-nøglen og trykke på [OK].

• Hvis du har valgt indstillingen [Delt nøgle], skal du indtaste WEP-nøglen og trykke på [OK].
    • Hvis du har valgt indstillingen [WPA/WPA2-PSK], skal du trykke på [TKIP+AES] eller [AES].

Indtast WPA-nøglen, og tryk på [OK].

image
    Brother-maskinen understøtter kun brugen af den første WEP-nøgle.
  9. Maskinen forsøger at oprette forbindelse til den trådløse enhed, du har valgt.
Hvis det lykkedes den trådløse enhed at oprette forbindelse, viser maskinens LCD [Tilsluttet].

Du har nu gennemført opsætningen af det trådløse netværk. Hvis du vil installere Komplet driver- og softwarepakke, som du skal bruge til din enhed, skal du sætte Brother-installationsdisken i din computer eller gå ind på din models Downloads-side i Brother Solutions Center på support.brother.com.